A jak to jest z tymi liniami 12V? lepsza jest jedna mocna pojedyncza, czy dwie?
Bo ten ma chyba dwie linie, jak mój stary BeQuiet, a większość nowych zasilaczy ma jedną.
Jedni mówią, że dwie bezpieczniejsze, a inni, że jedna mocna lepsza do mocnych kart graficznych.
Krux to nie jest budżetowe badziewie. Nie wiem czy nie jest lepszy niż seria Suppemo od Endorfy.
Fortron Hydro też nie są złe.
Witam, to samo napisałem w temacie "Car audio" ale zdecydowałem się napisać osobny post, bo tam widzę że mało ludzi zagląda.
Mianowicie, po odłączeniu akumulatora w moim E46 aby go podładować i podłączeniu go z powrotem nie działa radio. W sensie samo radio i wszystkie opcje działają, nazwy stacji (np. Radio Zet) się wyświetlają, ale nie ma żadnego dźwięku, nawet szumów.
Radio prawdopodobnie się rozkodowało (a przynajmniej tak mi podpowiada kuzyn), odłączałem je i podłączałem ponownie.
Radio BMW Business CD, SN 21018595 - reszta na zdjęciu.
https://imgur.com/a/fIq4RPw
Ma ktoś pomysł jak to ogarnąć i skąd wziąć ewentualny kod? Nawet mi się nie wyświetla nic do wpisania takowego kodu.
Za wszelkie wskazówki z góry dzięki.
Witam
Film w formacie mkv, przy odtwarzaniu automatycznie odtwarza polskiego lektora i wyświetla polskie napisy. Jak zmienić w MKVToolNix, aby odtwarzał przy starcie angielskiego lektora?
Ale ta gra jest homofobiczna tylko wśród ludzi, którzy za cel życiowy wzięli sobie atakowanie wszystkich, którzy myślą inaczej. Mimo dość lewicowych poglądów, chyba nic mnie nie wkurza tak bardzo jak całe "cancel culture", bo to zwyczajna agresja i hejt, z którym rzekomo lewaki walczą.
Ktoś z obecnych tu ogrywał grę na XSX? Chyba wszystkie recenzje widziałem w wersji z PS5, więc zastanawiam się jak by to działało u mnie.