Kilka ich było - Armor, Mech, Ventus, Gaming X/Z, Suprim, a czym się różnią? Najprościej - ceną, później jakością wykonania, wydajnością, kulturą pracy. Kolejność w jakiej je wymieniłem jest od najsłabszej do najlepszej.
Trio, 3X to z kolei ilość wentylatorów, dopisku OC nie będę nawet kwitował bo to oczywiste - fabryczne podkręcenie.
Napisałem nie, bo nie zgadzam się z Twoją gadce o braku zrozumienia przekazu. Tak samo mogę odbić, że Ty mnie nie rozumiesz. Szukasz jakichś przykładów o uczciwych politykach i partiach, gdzie ogół tworzy śmietanka ludzi, którzy nie są krystaliczni i nie będą rezygnować z życia publicznego choćby po ciężkich przekrętach, czy też lżejszych aferkach. Po kiego pisać posty odnośnie oczekiwań od Konfy? To pobożne życzenia? Nie takie rzeczy się działy i włos z głowy nie spadł prominentom, oni sami też nie rezygnowali. Dokładnie do tego piłem, ale Ty zaraz musisz to rozdrabniać na szczegóły, gadać od rzeczy o spojrzeniach w lustrze itp i jest to doprawdy bardzo zabawne
Chyba nie bardzo śledzisz to co się dzieje ostatnio: zdominowany przez konserwatywnych sędziów Sąd Najwyższy chce obalić Wade vs Roe, co może poskutkować całkowitym zakazem aborcji (również w przypadku gwałtu/kazirodztwa) w stanach kontrolowanych przez Republikanów.
Niejako przy okazji, są też pomysły zakazu antykoncepcji czy in vitro czyli przypomina to dość mocno idee niektórych środowisk w Polsce (vide Ordo Iuris).
Btw, ofiar prawicowego terroryzmu w Stanach w ostatnich 20 latach było więcej niż niż tych związanych z islamskimi radykałami.