Jak masz wyniki o 2:00 w nocy 50Mbit/s to zwalone masz coś z siecią i wcale nie mówię, że to Twoja wina. Ja np. swojego czasu w UPC miałem tak, że miałem opcje 1Gbit/s a nie mogłem wyciągnąć więcej niż 600-700Mbit/s potem się okazało, że mój modem z niewiadomo jakich przyczyn nie łączył 1dnego kanału DOCSIS 3.1 do download'u i trzeba było zrobić twardy reset i coś się odblokowało i działa. Problem w tym, że z tego co wiem Vectra nie daje dostępu do modemu gdzie można podejrzeć całą diagnostykę wartości dB czy które kanały są podpięte a które nie - co dość łatwo pomagało trochę ogarniętemu użytkownikowi UPC zdiagnozować samemu czy problem leży po jego stronie czy przypadkiem nie.
Tak czy siak masz coś nie tak jak masz 50Mbit/s o 2 w nocy.
Mam od tygodnia
Wszystko w porządku, ekran bez ani jednej rysy, aparat jak nowy. Widać ślady użytkowania na metalowej ramce. Tyle. Z Gcamem zdjęcia żyleta. W żadnym nowym smartfonie za 1k nie uzyskacie takich rezultatów.
Bierzcie póki są.
https://www.neogaf.com/threads/rumor-sony-intends-to-acquire-cd-projekt-red-and-days-gone-2-in-development.1657118/
Tutaj to już widzę naprawdę mocne piguły wjechały