Dziwi się że ludzie grają na słuchawkach bo niby takie doznania omijają a w symulatory gra na padzie
Kiedyś jak grałem w te ciężarówki jakieś wcześniejsze wersje to latałem z Logitechem G27, w ogóle ogrywałem te wszystkie ruskie symulatory miejskiej jazdy itp Bez kierownicy to szkoda zachodu do takich gierek.
Jak siedzisz za daleko i będziesz się kręcił patrząc poza ekran to nie ma sensu ale jak blisko to zdecydowanie warto, to jest zupełnie inne latanie jak wszędzie możesz zajrzeć i rozglądać się a nie patrzeć na taki statyczny nienaturalny obraz który czasem przekręcisz gałką. No ale z padem to o czym dyskusja, tutaj najpierw trzeba kierownicę i HOTAS a potem takie zabawki jak TrackIR
widze że karta się zmieści tylko nie mam przewodu z zasilacza aby ją podpiąć bo w tamtym zasilaczu ( D525AF-00 ) jest tylko jeden przewód 8pinowy podpięty do zasilania CPU a drugi , który jest wolny jest 6pinowy na którym na wtyczce jest oznaczenie F5 więc nie mam czym podpiąć zasilania GPU na to wychodzi ...?😕
Sterowniki ściągnąłem z Nvidii . Jak mam sprawdzić czy BIOS widdzi grafikę?
Tempomat i po autostradach można odsapnąć. A trzymając łapy na kierownicy z dobrym FFB jest całkiem inny klimat. Stelaż można dopasować i do zwykłego fotela. Sam mam i to nie jednego pada również Elite 2 od xboxa to nie jest to co moja T300 do takiej gierki.