No niestety, ja w ciągu dnia gram na bezprzewodowych głośnikach, kupiłem odbiornik bluetooth do PS5 i wszystko śmiga. Wieczorem gram na przewodowych słuchawkach podłączonych do pada niestety Ale co raz bardziej skłaniam się do kupienia bezprzewodowych słuchawek, ale zastanawiam się jakie, myślałem o SteelSeries Arctis 7P+. Do PC używam przewodowych BEYERDYNAMIC DT990 Edition 32 Ohm i jestem z nich bardzo zadowolony, ale podłączając je do bezprzewodowego pada do PS5, różnica w jakości dźwięku jest bardzo duża, niestety na niekorzyść takiego rozwiązania
@pbesc
Naprawdę poważnie myślałem nad lapkiem ale raz że te chłodzenia w lapkach w większości są średnio przemyślane to jeszcze kompromis często z matrycą, więc wymyśliłem że na razie zobaczę kompa za jak tu wyszło +/- 2kpln bo część sprzętu mam włącznie z monitorem, jak będę jednak potrzebował mobilności to kupię lapka, ale póki co spróbuję z pc.
Tak na marginesie ile wart jest dzisiaj gtx 970 od MSI?
Choć wydaje mi się że na razie mi starczy nie gram jakoś wyczynowo a na prawdę od dzwona, mam po prostu już problemy z przeglądaniem wielu stron bo mi laptop zaczyna mulić dość zauważalnie a śmiga na Manjaro
No to prawda, ale płytki są i w mieszkaniach, farby też A rzeczy z drewna to często proszenie się o kłopot
Ogródek to pewnie raczej pasja? Bo ja po prostu pożyczam robota koszącego od somsiada, a jak skończę budowę, to kupię swojego i nadal nie będę przy nim nic robił No, muszę zasadzić żywopłot i drzewa jeszcze. Pewnie przycinanie tego żywopłotu mnie czeka, bo robotem tego nie załatwię, ale w sumie przecież nie trzeba go mieć Ja mam gęstą zabudowę w okolicy więc trochę nie mam wyboru żeby poprawić prywatność.