Skocz do zawartości
Phoenix.

God of War na PC

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie dzisiaj ukończyłem na PS5 i powiem jedno, właśnie dla takich gier się kupuje konsole :)

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż odrobinkę zawiodłem się zakończeniem jedynki to dla mnie znakomita gra i nie mogę doczekać się Ragnaroka na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Takich dropów fps w dół nie ma prawa być. Te same ustawienia BMW co u ciebie. Zresetuj bios i jeszcze raz wszystko ustaw. Czy jakiś program w tle nie popitala Ci cały czas, jakiś dodatkowy, niepotrzebny antywirus?  
    • Zobaczymy. Na PS4 Pro jakoś tak bardzo gracze się nie rzucili: https://imgur.com/gallery/ps4-pro-sales-14-3-million-ybHNoEv A sprzedając PS5 teraz to jest najlepszy czas, patrząc na ogłoszenia aukcyjne.  
    • Odnośnie demografii, jakoś za komuny nie było różowo z mieszkaniami, a dzieci się rodziły. Tak więc nie o mieszkania chodzi. 500+ też nie pomogło, więc też nie o pieniądze chodzi. Trochę można zwalić winę na obecny model życia, kiedy kobieta też robi karierę, a jak już się dorobi, to okazuje się, że jest bezpłodna i nawet in vitro nie pomaga. Ale bezpłodność w wyniku rozwoju cywilizacyjnego to też tylko cząstka prawdy. Szczerze mówiąc to nie wiem, czy można odgórnie wpłynąć, aby z powrotem był model rodziny 2+2 albo 2+3.
    • @rybek   Więcej nic nie piszę i nie czytam po spożyciu alkoholu  takie wychodzą głupotki 
    • Mam taki model z tym procesorem i grafiką i wydajnościowo jest bardzo dobrze, chłodzenie też z grubsza daje radę - chociaż  teraz w lato procesor łapał po 90C podczas gry. To jednak laptop, więc takie a nie inne parametry chłodzenia ograniczają to co się dzieje z procesorem podczas gry. Jeżeli szukasz kompa do zewnętrznego monitora (nie napisałeś jaka rozdzielczość) to warto pomyśleć nad rtxem 4070, który w wyższych rozdzielczościach będzie szybszy wyraźnie od 4060: ASUS TUF Gaming F15 i7-13620H/16GB/1TB/Win11 RTX4070 144Hz - Laptopy 15" - 16" - Sklep komputerowy - x-kom.pl wiem, że pisałeś o AMD a nie Intelu, ale to 13th gen i w sumie nie ma 100% pewności, że oksydacja i degradacja następują też w mobilnych prockach. Moim zdaniem warty tej dopłaty.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...