Skocz do zawartości
pcstore

[Sprzedam] Komputer HP 800 G1 DM i5-4590S 16GB 128GB SSD MLC W10 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam komputer HP 800 G1 w obudowie DM (mini pc)

Podstawowe parametry i cechy produktu:
Procesor: Intel Core i5-4590s 3,00 GHz, (Turbo do 3,70 GHz), 4 rdzenie, 4 wątki, 6MB pamięci podręcznej, Socket 1150
Pamięć RAM: 16 GB DDR3L 2 x 8GB DDR3L Samsung M471B1G73QH0-YK0 1600MHz
Dysk twardy: 128 GB SSD Samsung 850 PRO MLC
Karta graficzna: Intel HD Graphics 4600 (zintegrowana)
Złącza -przód obudowy: 2x USB 3.0; 1xwejście na mikrofon; 1 x wyjście słuchawkowe; -tył obudowy: 4x USB 3.0, 1xRJ45, 2xDisplay Port, 1xVGA
Karta dźwiękowa: Zintegrowana w standardzie High Definition
COA Windows 8
zasilacz w zestawie
System zaktualizowany do Windows 10 Professional 64bit z kompletem sterowników - gotowy do pracy
Komputer jest w 100% sprawny technicznie. W idealnym stanie.
GRATIS DORZUCAM MYSZ PRZEWODOWĄ USB

Kontakt: PW
Cena:600zł

W celu bezpiecznego zawarcia transakcji wrzucam link do allegro Link

6973514500_1635015172_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Przez monitor OLED teraz nie mogę patrzeć na telewizor VA w ciemnych scenach, wcześniej tego bloomingu i słabej czerni nie widziałem 🤣
    • Jak ktoś jeszcze myśli nad zmianą VA czy IPS na OLED, moja reakcja gdy przyszedłem do kumpla i pierwszy raz zobaczyłem obraz i jak się gra na OLED po czym wróciłem do domu na mój ips i odpaliłem tą samą gre czy nawet pulpit :    
    • 20 lat cudu gospodarczego w Polsce a na ścianie wschodniej dalej hula wiatr. Przypadek? Nie.
    • @michasm rozumiem że jak poszedłeś do pracy to wiedziałeś już wszystko? Nie generowałeś przestojów tym, że nie wiedziałeś jak coś naprawić a nie miałeś z tym wcześniej do czynienia i musiałeś się dowiedzieć? Do tego właśnie straszeniem jakąś wielką odpowiedzialnością za każdą nawet pierdołę, która nawet jak zostanie spaprana to i tak nic nie zmieni, młodzi ludzie boją się podejmować ryzyko. Co więcej, oczekują korzyści finansowych z tego czego sami się nauczą. Jak rozwiąże jakiś problem, którego nikt nie umiał rozwiązać, to co będzie w takim januszexie miał z tego prócz wątpliwego przywileju rozwiązywania tego problemu za każdym razem jak wystąpi? Nic. Jedynie więcej roboty i delegowanie do spraw trudnych, za które nikt się nie bierze. Zwiększające jego doświadczenie? A ma to na jakimś świstku z kursu? Nie.  Przyzwyczaj się do tego, że czasy się zmieniają i brak wynagradzania inicjatywy latami, zabija tę inicjatywę w coraz młodszym wieku. Ogólnie temat rzeka, bo zahacza o coraz częstsze przeświadczenie młodych ludzi, że rozbudowana wiedza nie jest im niezbędna by być szczęśliwym i żyć na bogato. Dlatego jak muszą iść do normalnej pracy, to wykazują coraz mniej własnej inicjatywy.  Ale masz tutaj przypadek w tym temacie. Co @Marches da, że zaangażuje się w dodatkowe prace np. pakowacza? Nic. Zapłacą mu więcej, bo będzie robił to czego nie powinien? Nie, bo i tak uważają, że robi to w czasie gdy nie ma innego zajęcia. Co najwyżej w zależności od tego co pakuje, siądzie mu kręgosłup albo kolana. W CV sobie wpisze informatyk-pakowacz? Potem zdziwienie że będzie chciał pracy "od do" bez jakiegoś większego zaangażowania, ale za przyzwoite pieniądze. Bo go tego taki januszex nauczy, że nie warto się angażować w cokolwiek ponad przydzielony do stanowiska zakres obowiązków. Edit: i żebyśmy się zrozumieli. Wiem o co Ci chodzi, ale to już jest inne pokolenie, inaczej wychowane i inaczej patrzące na pewne sprawy. Oczekiwanie takiego samego podejścia jak 10, 20 czy 30 lat temu to stanie w miejscu.
    • Tak, tylko co jak karta po takim zabiegu padnie? Później mogą pocisnąć że stworzyłeś gdzieś zwarcie itp itd, i z gwarancji lipa będzie. Więc to taki trochę śliski temat.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...