Niestety tak jak piszesz kwestia podejścia ma tu znaczenie. Ja mam jeden dziwny piksel na środku ekranu. Na zielonym jest czarny, na białym jest różowy, na czerwonym jest czerwony, na czarnym jest wygaszony. Dell uznaje że jest to czarny piskel więc reklamacja mi nie przysługuje.
Pamiętam jak Prostytutki I Sutenerzy zablokowali kilka lat temu budowę nowych wiatraków - była dyskusja z jednym z naszych (byłych) PH - tłumaczy, że przepis dobry bo "Niemcy /tak, ci źli Niemcy z Tuskiem na czele 🤣/ będą wycofywać stare, głośne wiatraki i to wszystko będzie montowane u nas". gdy zapytałem czy zamiast zakazywać budowania to nie lepiej stworzyć przepis o maksymalnej głośności tego ustrojstwa to dostałem wykład, że "dajo 500 to mają prawo". A teraz widzę jeszcze gorzej bo dochodzą do głosy płaskoziemcy z konforusji.
Dodam jeszcze że ten najnowszy Settlers 8 ma tylko 13 misji co jest stanowczym przegięciem i niepoważnym potraktowaniem gracza. 20 misji byłoby rozsądną ilością, ale nie 13. Tak naprawdę gra się kończy w momencie gdy ją doskonale opanowałeś i oczekujesz jakiegoś większego wyzwania, a tu się okazuje że już koniec. Nie wiem czy kiedykolwiek powstanie Settlers 9, ale jeśli przez tyle lat byli w stanie stworzyć grę z 13 misjami, to raczej źle to wróży.
Teraz już sam nie wiem co złożyć... - każdy doradza coś innego a chciałbym coś czego będę pewny w 100 procentach. Może doradzisz z podzespołami do streamowania nowych gierek w dobrej jakości na dobrych ustawieniach myślę , że budżet to gdzieś około 20 tysięcy. Poprzedni komputer lubił wywalać blue screeny itp więc chciałbym coś mocnego i bezpiecznego. Raczej w podkręcanie podzespołów się nie bawię.