Jeśli boicie się, że Blackwell będzie drogi to pocieszę was, że już za parę lat będzie się wydawał tani z perspektywy czasu
https://www.tomshardware.com/tech-industry/tsmcs-2nm-will-reportedly-receive-a-price-hike-once-again-usd30-000-per-wafer
Wskaż, gdzie napisałem, że ONZ ssie, bo śmie badać zbrodnie wojenne Izraela.
Nie wskażesz, bo to kolejne kłamstwo z Twojej strony - nigdzie tak nie napisałem. Nudny jesteś z tymi manipulacjami.
Napisałem, że stanowisko ONZ w sprawie zbrodni rosjan jest łagodniejsze, niż stanowisko wobec zbrodni izraelskich. Co, w świetle przytoczonych artykułów, wydaje się oczywiste, a przez silny wpływ Rosji w ONZ nie jest też w ogóle niczym zaskakującym.
ONZ raportuje również zidentyfikowane ciała i tam też dane biją w tysiące.
Jakbyś nie wiedział to praca ONZ w tym rejonie jest utrudniona bo izrael zabił już wielu ich pracowników i aktywnie utrudnia ich pracę.
Zbrodnie rosji są tak samo badane, wojna trwa.
Generalnie dyskusja z szurami atakującymi ONZ bo śmieli badać zbrodnie wojenne izraela, nie da się chyba niżej upaść.
@zdunzdunmożliwe, że ma załamanie nerwowe i niedługo zacznie tworzyć konta z kolejnym numerem jak Odin85 swego czasu.
Przy okazji. Ten edytor postów dla wersji mobilnej działa coraz gorzej. Z nowości, nie da się usunąć cytowanego post na przykład. Ile musiałem się namęczyć aby "nie zacytować posta pod postem".