@sert, jestem przekonany, że to zależy od wersji programu ponieważ sprawdziłem to na moim i9-13900KF pobierając starsze wersje CPU-Z z oficjalnej strony, link. Możliwe, że dla nowszych procesorów dodali to później. Jak cię to tak męczy to znajdź tutaj kogoś z i5-14600K i poproś o sprawdzenie. Jakie to w ogóle ma dla ciebie znaczenie?
Jeszcze może coś odnajdziesz jak popróbujesz. Może jakieś rogaliki Hades naprawdę wciąga jak się ogarnie na czym to polega i masę frajdy sprawia jak się robi postępy. Strategie jakiś np. Workers & Resources soviet republic też potrafi dać masę zabawy.
Byłem wczoraj w Stroniu Śląskim. Moja lepsza połowa to społeczniczka, zrobiła zbiórkę wśród znajomych na Fejsie, nakupiła potrzebnych rzeczy, którymi wypchaliśmy auto i pojechaliśmy to zawieźć. Po drodze, bo wyruszyliśmy spod Wrocławia, kilka miejscowości, tych położonych przy rzekach, oberwało srogo. W Stroniu, tego kawałka miasta przy rzece właściwie nie ma, droga urwana w połowie, samochód wiszący nad rzeką, jak na jakimś apokaliptycznym filmie.
Most łączący dwie połówki miasta, trzyma się i jest użytkowany, ale wały z ziemi, które były przy nim, wymyte całkowicie. Trwały prace przy ich wypełnieniu. Nie ma oczywiście prądu, sieci komórkowej, pozamykane sklepy.
Z pozytywów, do miejsca zbiórki w jednej ze szkół, naprawdę spora kolejka prywatnych, firmowych i służbowych samochodów, które przywiozły potrzebne rzeczy. Rozgardiasz ale kontrolowany, wszyscy starają się pomóc. W takich momentach na chwilę wraca wiara w ludzkość. Jutro jedziemy raz jeszcze, zawieść trochę paliwa, świeczek, powerbanków i narzędzi do sprzątania.
W powrotnej drodze minęliśmy chyba kilkadziesiąt pojazdów wojskowych zmierzający w tamte strony.