Nie jestem obiektywny bo dostałem te grę za darmo ale jak tak się dłużej pobiega to ten świat trochę wciąga. Jest spójny choć postać która gramy czuje się od niego odizolowana mała interakcja z otoczeniem. Ja jestem casualowym graczem, im mniej walki tym lepiej dla mnie, story rich jest dla mnie ważniejsze. Jakoś scenariusz nie jest najlepszy ale też grałem w gorsze gry. Fajna jest zabawa z Nixem jak wydaje się mu polecenia. Jest takie wrażenie, że to wszystko można było lepiej zrobić. Za 50 zika może i bym kupił.
Gram w dziesiątki horrorów Indie i jak się nagle zagra w taką grę to jednak czuć, że sporo ludzi nad tym siedziało jednak. Ale podjazdu swo nie ma do got czy cp77... Raczej taki drugi starfield...
Dla naszych okolic model słabo się sprawdził, ale globalnie dobrze przewidział wielkości opadów. A dla powodzi liczy się całość że zlewni. Dostaniemy jeszcze cios z Czech. Wygląda na to, że Wrocław też będzie miał problem i ten nowy wielki zbiornik nie wystarczy.
Argument typu rowerem jedzie się samemu, samochodem można jechać samemu więc samochód jest wyżej 🤦♂️
I w takich momentach fanboystwo wychodzi jak na dłoni. Dziwnym trafem dużo osób pracujących w IT posiada konsolę, dość często nawet tego słabego Switcha. To wszystko pewnie dlatego, że z komputerami sobie nie radzą...
a jaki masz procesor ?
bo skoro tak stary bios, nie chcesz wgrać nowszego, który został okrojony do obsługi procesorów 3xxx ( płyty bez max ) , to chyba masz jakieś 2600 ?
i chciałbyś obciążając dużo bardziej kontroler stabilności, nowsze procesory mają problem z 4 jednakowymi kośćmi, a ty dwie różne pary, ciężko będzie... potrzebujesz tyle ramu ?
No mogą być kłopoty w ustabilizowaniu ramu przy czterech modułach. Tym bardziej jeśli jedne są single rank, a drugie dual.
IMO, będziesz toczył batalię o stabilność, a skutek może być żaden. Na twoim miejscu zostałbym przy tych 2x16gb, a te 2x8 sprzedał.