Rezultat jest ten sam, chyba że w jakiś wielkich wyjątkach.
RX6600 da rozsądnego kopa za tylko 250 zł dopłaty przez co przeczekasz bez problemu te ~1.5 roku. Sam bym to zrobił, ale potrzebuję physx do starszych gier oraz nie chcę sprzedawać tej karty, ponieważ przyda się mi później, do projektu ITX. Jedynie za bardzo cebuluję i przeczekałem outletowe a520 itx.... Może w zimę przejdę na używanego rtx3070 /3060ti w oczekiwaniu na spadki rtx5xxx, bo tak to za ciepło w pokoju
Choć po udervolcie taki rtx3070 nie jest tak daleko w poborze energii od rtx4060ti, tylko wydajność w RT odstaje.
Ja kupiłem jeszcze za 199zł na GOG zanim tam też podnieśli. Więc jeszcze długo nie będzie taniej ale gra i tak warta takiej kwoty, bawiłem się przednio, na pewno Outlaws to nie stał przy Baldurze
@Jaycob do 100% jeszcze trochę mi brakuje
Najcięższe są planety z symbolami przycisków PS. Ale ogólnie poziom bardzo fajnie wyważony. Nie za łatwo, nie za trudno.
O fajnie że nie jestem sam z wyborem gpu. Na chwilę obecną dość ciężka sytuacja z uwagi na nadchodzące 5xxx nie wiadomo tylko ile trzeba czekać. Właśnie myślałem że 4070 z wtórnego będzie dobrym pomysłem. Nie spieszy mi się za bardzo bo nie mam czasu grać ostatni 😃
Radeony to Radeony , nie biorę ich pod uwagę. 'Coś' w tych kartach mi nie pasuje w jakości grafiki
U mnie r9 5900x więc może chodzić ciut lepiej. Jutro zobaczę swoje ustawienia w CP.