Te prowadnice bluma to są w każdej serii? Czy te prowadnice bluma w Ikei mają inną nazwę? Pytam z ciekawości, bo mam kuchnię na wymiar i wszystkie zawiasy/prowadnice bluma.
PAX są mocno budżetowe, ale jeśli chodzi o kuchnie to METOD są naprawdę dobrej jakości. Nawet głupie [prowadnice szuflad montują Bluma - czyli jakieś 4 razy droższe niż to co dostaniecie u "prywaciarza" czy w BRW.
Z tego względu, że ty masz taką manierę odpowiadania i kolejny raz tak robisz to napiszę wprost, że to jest idiotyczne. Ja nie będę negował każdej twojej durnej odpowiedzi, w której coś mi wmawiasz. Ja nie napisałem, że nie mają wpływu tylko, że nie są główną przyczyną. Nie mądrzyj się jak nie masz o tym pojęcia.
To chyba patrzysz tylko na ten jeden wynik Core Ultra 5 245K z CPU-Z.
ikea od wielu lat produkuje meble w Polsce.
Ich produkty są średnie. Sporo mebli jest kiepskie jakościowo ale mają dobrą politykę gwarancyjną, często długie gwarancje i nie ma problemu z częściami.
Masz 10-letnią szafkę w której zabrakło jakiejś listwy czy śrubki piszesz do nich maila z numerami katalogowymi tych rzeczy a oni przysyłają za darmo te części. Nie potrzeba paragonu, nie płacisz za przesyłkę.
Mięli, mają dobre jakościowo noże i patelnie w niskich cenach. Takie dla zwykłych ludzi.