Pojawia się też u mnie chęć zakupu jakiegoś vr'a żeby pograć w Alyxa. Mega produkcja. Grałem w to u kumpla na 4070 na queście3 .
Totalnie nie wiem, co uczynić . Kiedy te premiery nowych rtxów nastąpią... 🥱
No chciałbym bo jest taka możliwość fizycznie, tylko że producenci laptopów za low endowy lapek każą płacić 4000zł, a za high end z X3D 14000zł. Trochę ten balans jest z pupy, ale rozumiem dlaczego to robią. 7600X3D pewnie wkrótce spadnie do 700zł jak 5700X3D, ale w laptopie aby mieć podobną wydajność to trzeba kupić top end. Noo.... fajnie. I do tego problemy z parkowaniem rdzeni w 7945HX3D...? Deal życia.
Nie ma to żadnego sensu, R* chce wydać grę na sprzęt z dużą bazą użytkowników, gdyby musieli wybrać to pewnie zrezygnowaliby z XSX Przypominam że GTA5 wydali na PS3 w fatalnej wydajności zamiast czekać na PS4.
Ludzie naiwnie myślą że XSS coś blokuje, tak jakby PS5 miało blokować PS5 Pro. To są modele zaprojektowane u podstaw tak że różni je trochę wydajności GPU i dla przeciętnego dewelopera UE to dynamiczna rozdzielczość rozwiązuje większość różnic, a dla takiego giganta jak R* to nie ma co komentować.
RDR2 działa na ustawieniach z xone więc to w ogóle jakieś nieporozumienie coś tu porównywać.
Może właśnie dlatego tym szefem nie jesteś Wydanie GTA5 na PS3 to musiała być druzgocąca wiadomosc dla szefa R*
Zależy jak w dawne czasy się cofniesz, ale uwierz tak różowo to nie było. Dziwi tylko że płyta co jest już na rynku od czasu premiery blisko rok na rynku nadal ma problemu wieku dziecięcego. Chociaż zdarzają się producentom najzwyklejsze niedopatrzenia.