Cześć,
Powyżej mój zestaw.
Mam wrażenie jakby ten Arctic niestety nie odprowadzał dobrze temperatury, w grach 70-80, ale najbardziej odczuwam to podczas pracy na programach, render, pelne obciążenie i temperatury są 90+ tutaj odczuwam, że komp się już dławi, aaa temperatura w pokoju jest nie do wytrzymania..
Zdarzają mi się crashe, zacięcia -- przy drugim kompie i5-13500 i 3060 nie mam czegoś takiego i się dziwie mocno..
Doradzcie jakie chłodzenie mógłbym zastosować przy takiej obudowie, żeby te temperatury zbić jak i ciepło które wydobywa się tak z kompa ;x
Undervolting GPU zrobiony, CPU szukam rozwiązania od tygodnia, ale nie jestem w stanie wyłączyć UV Protection (zmieniałem na stary bios, kody zmieniane, wyłączane opcje intelowskie i dalej brak możliwości .. )
Z całą pewnością nie: za marnotrastwo/niegospodarność zawsze odpowiadają rządzący, a nie opozycja, nawet jeżeli głosuje tak samo.
Btw, przypominam Ci, iż PIS miał samodzielną większość w Sejmie w 2015 i w 2019 roku, więc nie potrzebował opozycji do przegłosowywania ustaw.
Przecież nie od dziś w wojsku są debile a teraz z domieszką dobrolownej to tym bardziej. Bo teraz by zostać zawowodym pierwsze co to dobrowolna a do niej przyjmują alkoholików i ćpunów bo onu już nawet takich badań nie przechodzą bo po co.