spotkałem się w 3 sytuacjach z tym problemem
1 - windows nie obsługuje poprawnie power managmentu - no tutaj to nie to, bo piszesz, że z biosu w bios po resecie "z palca" tak się robi
2 - płyta
3 - procesor
najpierw reset biosu do ustawień fabrycznych, ręcznie zrób ustawienia: pamięć w profil ale o niższych taktowaniach niż mają fabrycznie, procesor na sztywno bez boostów i undervolotingów, wyłączone wszystkie statey i turbo, sprawdź na portalach jakie powinny być bezpieczne parametry bo ja na przykład nowe i7 i i9 ręcznie ustawiam od razu sobie przy każdym kompie, wyłącz wszystkie niepotrzebne rzeczy w biosie, możesz też wywalić dyski a komputer z pendrivea windows live odpalić do testów
najprawdopodobniej nie rozładowują się poprawnie kondensatory na płycie ale, trzeba mieć drugi proc i płytę żeby powachlować, ja też bym inny zasilacz podłączył, żeby krok po kroku wszystko wyeliminować
Czyli mimo że w tym linku co wysłałem jest napisane "Zestaw składa się z jednego routera ASUS AX1800 oraz dwóch węzłów rozszerzających" i tak potrzebuje np. Asusa ebg15? Myślałem że to już zestaw kompletny do używania 😢
No tak, bo Afryka to jedynie jakieś Kongo.
No nie przesadzajmy že gierki to jakieś dzieła kultury. No chyba że niskiej popularnej I to chyba jest kluczowe słowo: popularna. Tęczowość też jest popularna.
Masz rację. Konserwatyści też w końcu myślą że tworzą jakiś wielki ruch obrony przed propagandą
Nie wiem jak gierki mogą zostać mainstreamem w "sposób naturalny", a orientacja seksualna, czyli naturalna cecha małej części społeczeństwa, już nie
Przeciąganie warunków z przeszłości w przyszłość nie ma sensu. Do momentu zmiany nie mamy zmiany. Przez wiele pokoleń orientacje seksualne były tematem tabu, teraz w społeczeństwach świeckich nie ma już takiej presji na to tabu i efekty tego widzimy. I widzimy że jest to kolejna dźwignia wpływu komercyjnego, opłaca się najwidoczniej być pro.