Nie przejdę na żadną chmurę, bo traci się w ten sposób jakiekolwiek resztki autonomii.
Przez Steam mogę grać offline w gry, które pobrałem. Do PS3 wkładasz Blu-Ray i grasz. Do Switcha wkładasz kartridż i grasz.
W ten sposób mogą ci nagle ocenzurować, zmienić, zmodyfikować, okroić, usunąć czy zablokować grę i nic na to nie poradzić. Stracisz dostęp do chmury, to gra albo nie działa, albo działa w bardzo upośledzonej formie. Prędzej skończę z graniem całkowicie, niż pójdę na poleganie w 99% na chmurze. Wyobraźcie sobie te opóźnienia! Szczególnie VR albo e-sport w taki sposób jest bezsensowny.
To na czym będą polegać coraz bardziej to PSSR. W PS6 to będzie podstawa podejrzewam. Teraz to testują.
Super Flower u nas kiepsko z dostępnością. Coś tam na Proline mają jednak nie ma wielkiego wyboru a szkoda bo zasilacze klasa. Z tego powodu też wybrałem FSP bo więcej tego jest i nie ma problemu aby dostać to czego się szuka.
Gdzieś ostatnio za granicą był przeceniony Leadex VII 1600w chyba Platinum z 599$ na 299$ bodajże na newegg tylko oni chyba do PL nie wysyłają.
Nie tylko ona winna, ludzie również do tego dołożyli, choćby protestami.
PiS-owcy próbują grać beznadziejną swoją bronią, czyli obwinianie Tuska, bo nie umieją inaczej po tym jak wyszło na jaw, że za ich rządów w tym temacie praktycznie nic nie zrobili wraz z małą liczby wybudowanych i zmodernizowanych wałów przeciwpowodziowych + zablokowanie budowy zbiorników retencyjnych. Dodatkowo woleli krzyczeć pod Ministerstwem Sprawiedliwości przy frekwencji kilkuset osobowej czy jak w przypadku rezydenta z pałacu udawać, że nic się nie stało i pojechać sobie z małżonką na dożynki. Okaże się, że po tej powodzi rząd zyska w oczach zwykłych ludzi, a PiS-owi nawet poparcie spadnie i chyba jedynie to mogą liczyć na ludzi, którym przez ostatnie 8 lat lub nawet wcześniej zdążyli zryć beret.
@michaelius33
Już crackdown 3 obiecywał cuda na kiju za pomocą chmury a jak wyszło to widać.
Na razie to ta ich cała chmura 100 lat za nvidią w gierkach.
Jak zwał tak zwał ale wiele z tych gierek dostało solidnego upgrejda np. do wyższej rozdziałki.
Co masz zamiar tam suszyć (dokładniej to osuszyć/oczyścić/ozonować) - betonową zabudowę stacji , transformatory olejowe/kable powinny przeżyć (pod warunkiem prawidłowego zamknięcia - hermetyczne) , terminale RTU i aparatura w całości jest do wymiany jeżeli miały kontakt z wodą.
WOW , całe 3 mln. , na waciki starczy , zgodzę się z przedmówcami - niech się zamknie w piwnicy do końca kadencji i przestanie się ośmieszać.
Ostatnio odbierałem wyremontowaną małą starą zabytkową kamienicę , koszty wyniosły prawie 1,73mln. złociszy , tak więc niech wsadzi sobie te drobniaki tam gdzie słońce nie dochodzi i przestanie się kompromitować.