Drewno i niedoróbki, film sklejony na szybko przez stażystę bo ludzie czekają na premierę i zaczynają zadawać niewygodne pytania xD <flashbacki z E3 i gameplayu cyberpunka>
Ale pamiętajcie, Todd powiedział że gra jest skończona i chcą tylko poświęcić trochę więcej czasu na ostatnie szlify
Według mnie studia, a zwłaszcza podyplomówki to dobra opcja na zaminę życia zawodowego. Jesteś młody i możesz się przebranżowić jeszcze 20 razy. Ja również borykałam się z takim dylematem i poszłam na podyplomówkę na WSKZ. Kierunek jaki wybrałam to analityk biznesowy, studia super przygotowały mnie do nowej roli, mimo że byłam laikiem w tym temacie.
Nie wiem czego się spodziewacie po laptopach i wymagających grach w takie upały. Wiadomo że spadki jakieś będą. Dodatkowo nawet głupia aktualizacja (któraś z kolei) sterów od grafiki może zrobić śmietnik więc najlepiej odinstalować, DDU i instalacja na czysto...ale większość tego nie robi bo i po co jak jest GeForce Experience i on robi wszystko za nich. Od tego bym zaczął, potem sprawdzenie ramu i dysku.