I zero nowości. Zero nowych marek, Kolejne GOW kolejne HZD, kolejne GT, kolejne FF ciągle gracie w to samo a się cieszycie jakbyście kolo na nowo odkryli...
Przecie to jest jakaś bzdura. Kupujesz nowa konsole i czekasz... na te same gry co generacje wcześniej... to już wole te indyki bo tam chociaż coś może mnie zaskoczyć.
A przyjdzie taki Kojima i mówi ze chce zrobić coś innego to co się dzieje ? Wywalaj go bo jakiś dziwny i nie chce zrobić kolejnego MGS z mikrotranazkcjami.
Rynek gier umiera/umarł twórczo, niech se nawet przynosi trylion euro tygodniowo to dla mnie jest martwy jak Hollywood.
Ale to jest łatka głównie na nowe konsole. Nie rozumiem caly czas tego argumentów ze na 50 modach gra i tak będzie wyglądała lepiej, no fajnie ale nie o to chodzi. Samo 4k i 60 fps to jest coś na co warto czekac a jeśli do tego dochodzi Ray tracing oraz ogólne ulepszenie tekstur, to juz wgl bajka dla fanów Wieśka co grają na konsoli oraz Pc którzy nie lubią zabawy z modami tak jak ja i wolą oficjalne ulepszenia