A no bo widzisz, wzburzona koleżanka Karyna pewnie podpuściła przy gorzale, że oszust i w takiej sytuacji powinien za paliwo oddać.
Ja bym poprosił o numer konta, imię i nazwisko żeby zrobić przelew. Po czym z imienia i nazwiska poinformował, że jeszcze jedna wiadomość, a sprawę o zniewagę z art. 216 Kk skierujesz na policję, można dodać jeszcze groźby czy próbę wyłudzenia. Taka patola głupia ogólnie jest, więc brązowo w majtach na miejscu
Dokładnie, czekanie mnie odrzuciło. Chwilę sobie pobiegałem z M4, nawet ubiłem kogoś na 17 lvl, trochę na SCAV i wyszedłem, bo nie będe czekał 10 minut na mapę.
A wydajnościowo jest lepiej, to chyba jedna z niewielu rzeczy które faktycznie poprawili.
Chociaż z drugiej strony ostatnio grałem na Ryzenie 2600...
Tak mi teraz przyszło do głowy. Może te 3000 Mhz to za dużo dla tego procesora? Zrób to co mówiłem wcześniej. Spróbuj ustawić ten RAM niżej- na 2666 Mhz. Manualnie, bez XMP. Na
początku tylko dwa moduły i nie mieszaj kompletów Ram-u.
Zobacz tu zakładka DDR4 MEMORY: https://www.msi.com/Motherboard/B450M-PRO-VDH-MAX/Specification
Najprościej zresetować kompa, albo wyjąć baterie na jakiś czas (było pytanie o czarny ekran.
DIMM i UDIMM to chyba pamięć buforowana/niebuforowana, ale nie wiem jakie to ma znaczenie w przypadku kompów tzw konsumenckich.
Spróbuj testowo zrobić to co napisałem-obniżyć lekko takty tych RAMów. Napięcie 1.35, albo najbliższe wyższe dostępne.