Jest to myszka bezprzewodowa ale można ją też pod kabel podpiąć i zauważyłem że jak podedpe ją pod kabel to normalnie działa. Może coś z odbiornikiem jest nie tak? Zaczęło się to robić kiedy mi prąd wywaliło podczas burzy.
Była już masa postów o ciężko chodzącej zapince, ale jeszcze dopytam. Montowałem 12600kf na z690 gaming x, i zapinka chodziła mega ciężko, naprawdę, mało co palców nie połamałem żeby ją zapiąć . Dzisiaj dla pewności zdjąłem chłodzenie i cpu wydaję się prosty, pasta elegancko rozprowadzona, temperatury też dobre. Bawić się w te całe podkładki, czy inne ramki z ali ? Czy olać temat.
To nie kupił przez OLX, tylko poza. I co teraz? Jest jakaś opcja cofnięcia albo zablokowania przelewu?
Tyle się mówi, żeby kupować tylko oficjalnymi kanałami, typu płatność przez allegro, przesyłka OLX itp. wręcz do znudzenia, a ludzie i tak swoje. Ale nie ma na to reguły. Ja wystawiłem swoją na OLX z przesyłką, ale kupujący nie chciał w ten sposób i zrobił normalnie przelew z góry. Za pobraniem to jest to samo ryzyko, chyba, że dokupisz sprawdzenie zawartości, co w przypadku tak drogiego przedmiotu jest raczej obowiązkowe.