W 2018r dziewczyna sie uparla na AiO od Corsaira bo swiatelka RGB Jednoczesnie wjechal do jej kompa PSU Corsair z iLink. Troche sie wtedy pobawilem iCUE bo mnie interesowaly pomiary z PSU, no i zeby jej jeszcze swiatelka poustawiac Wtedy to byl dramat jakis z tym iCUE. Wczseny Razer Synapse 3.0 to byl przy iCUE oaza stabilnosci i ogaru
Dzisiaj jest zupelnie inaczej i to na duzy plus. Takze jak ktos chce sobie zlozyc fajnego, wypasionego PC pod srodowisko Corsaira to ja nie widze zadnych przeciwskazan. Tutaj OP ma 7000X RGB wiec mozna spokojnie dolozyc porzadne AiO tej samej firmy i w sumie najlepiej jeszcze RAM. Bedzie mozna sobie wszystkim wygodnie sterowac pod swoje upodobania z jednego miejsca.
Witam. Zmieniłem nie dawno kartę graficzną i mam pewien problem. Podczas grania w wymagające tytuły zdarza się ,że komp się "wykrzaczy" . Zauważyłem , że obudowa od góry jest gorąca także cały radiator. Co zrobić ,żeby błąd się nie powtarzał? Zmiana pasty pewnie to za mało?
Specyfikacja:
Procesor:Intel Core i5-11400F
Chłodzenie : be quiet Pure Rock 2
Płyta główna:B560 DS3H V2
Ram: Patriot 16GB 3200MHz
Karta graficzna: RTX 4070 Eagle 12 GB OC
Dysk: Seagate 500 GB 7200rpm 64MB .
Dysk SSD:GoodRam CX200 240GB
Dysk SSD:GoodRam CX400 1000GB
Obudowa:Tracer X-Ray USB3.0
Monitor iiyama G-Master GB2488HSU
System operacyjny :Win 11 Pro 64bit
Zasilacz: Vero L3 Bronze 600W
Rozumiem, że masz na myśli 4070/Ti
Sprawa z producentami wygląda tak, że każdy robi modele danej karty w różnym budżecie, a różnią się one głównie jakością wykonania, możliwościami układu chłodzenia czy długością gwarancji, a karty za podobne pieniądze są zwykle konkurencyjne. Różnice wydajności są pomijalne, zwykle kilka procent.
Kochani, pytanie za 2zł (albo nawet 5zł - niech stracę). Nie mogę nigdzie wygrzebać bezpośredniej odpowiedzi. Może ktoś gdzieś się natknął.
Czy wydajność w CP2077 v2.0 = CP2077: Phantom Liberty?
No, a gdzie mają lecieć, w bok?
No wiadomo, że w dół, od początku było mówione, że gra jest średniakiem i została prze hypowana na starcie, no ale to nie oznacza, że jest zła. Ma swoje plusy i minusy i w średniaka też można się przecież dobrze bawić.