Cyvil War 2024, jest trochę szokujących scen, dobrych ujęć, fabularnie nie ma szału, ale można obejrzeć. 7/10.
Motocykliści 2024, myślałem że film będzie lepszy, nawet Tom Hardy go nie uratował, bardzo chłopa lubię, pierwsza część filmu dobra, druga za bardzo rozmemłana, 6,5/10.
Cena vs wydajność wydaje się najlepszym wyborem oczywiście w zastosowaniach poza grami.
W grach to niekoniecznie poza tym mam przeczucie, że procki będą nierówne w grach
Widzę @AndrzejTrg, że mamy podobne doświadczenia jeśli chodzi o gry DB i ogólnie całe uniwersum Mi też się GT podobał, nawet bardziej niż część "Super", co w wielu fanowskich kręgach odbiera się jak świętokradztwo Sama przemiana w SSJ4 jest dla mnie epicka i do tej pory wywołuje ciary. Co do Daima to ja już obejrzałem pierwszy odcinek, animacja i kreska miazga, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, poziom lub dwa poziomy wyżej niż "Super" moim zdaniem. Co do fabuły to zobaczymy
A wracając do gier, pamiętam ile godzin natłukłem w gry z serii "Legacy of Goku" na emulutorze GBA oraz "Dragon Ball Z: Legend of Super Saiyan".