Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

azgan

Resident Evil 4 Remake PC, XSX, PS5 - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Co z tym spolszczeniem ? Padło ? 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem właśnie gierke, total time 15h.

Był to mój pierwszy resident evil, którego skończyłem (grałem w piątą część i mi się nie podobała za bardzo), musze przyznać, że jest to kawał solidnej gry! Miła odmiana po paru failach, w które próbowałem grać. 

Chociaż uważam, że dead space remake jest jednak fajniejszą gierką ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagraj Residetn Evil Village. Lepszy klimat i przebieg rozgrywki, ciekawsze otoczenie.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to planowałem najpierw biohazard bo village to chyba bezposrednia kontynuacja?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie nie. 4 i Village są odrębne fabularnie. Village jest kontynuacją 7 części i z czwórką nie ma nic wspólnego.

Można z grubsza główną serię podzielić tak, na części które są w jakiś sposób że sobą połączone:

RE 1-3, RE 4-6, RE 7-8(Village)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Soon". Jak można przeczytać na forum spolszczeń twórcy przyjęli narrację, że nie informują o pracach, a wątek został zablokowany. Po prostu będzie kiedy będzie. A to wiedzą tylko twórcy. Pozostaje albo czekać, albo grać po angielsku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś czytałem że są trakcie tłumaczenia DLC z Adą, jestem ciekaw czy tam jest dużo do przetłumaczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już straciłem nadzieję na to spolszczenie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prędzej byście to sobie ze słownikiem ogarnęli niż czekali jak jehowi na zbawienie :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mnie dziwi to wyczekiwanie spolszczenia. To nie jest SH gdzie wiersze trzeba interpretować. Do RE4 nawet słownika nie potrzeba, wystarczy znajomość na poziomie minimalnym akceptowalnym 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie to spolszczenie, to grę przejdę czwarty raz, jak nie to trudno, zostanę z trójką :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, maras2574 napisał:

Beznadziejnie miejscami to wygląda, ten sam problem co chociażby w Netflixowym Wiedzminie czyli kiepskie kostiumy, ubrania czyściutkie wyprasowane jakby od krawca dopiero co wyszły, worek na głowie Dr. Salvadora mówi wszystko takim tworom AI mowie stanowcze NIE

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuciłem tylko i wyłącznie jako ciekawostkę ;)

Co do Wiedźmina, dałem radę tylko dwa odcinki ;)

Edytowane przez maras2574

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na Remake Resident Evil 5 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi