Skocz do zawartości
MariuszAMD

Dysk 2,5" Toshiba MQ01ABD100 1000GB SATA III 2,5"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sprzedam dysk HDD 2,5" Toshiba MQ01ABD100  1000GB Sata3

Dysk sprawny. Zapraszam do zakupu. Cena 90zł + KW

Edytowane przez MariuszAMD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Powiedz to komuś, kto gra w normalnych 240 klatkach.
    • Posłuchałem się rad i z rzeczy które spróbowałem zrobić: - wyłączyłem xmp - sflashowałem bios na najnowszy - pożonglowałem kościami ram, różne sloty, pojedynczo (stary komputer miał ddr3 więc nie mam jak sprawdzić na starych) - wyciągnąłem kartę i włożyłem jeszcze raz - zauważyłem że czasami nie przepuszcza mnie do windowsa i staje tylko na uefi bo nie wykrywa dysku raz na jakiś czas, odpiąłem go i wpiąłem jeszcze raz - odpiąłem wszelkie rgb bajery - odpiąłem wszystkie dyski na sata, tak żeby został tylko ten lexar - aktualizowałem sterowniki chipsetu i wszystkich innych pierdół - wyłączyłem secure boot w uefi Nic nie pomogło. Ogólnie męczę się z tym od wczoraj i wniosek mam taki że wygląda to jakby płyta po restartach kompa postanawiała sobie nie włączyć losowego podzespołu. A to raz karta graficzna, a to raz dysk, a to raz myszka. Po którymś restarcie pojawił się też drugi raz bsod "unmountable boot volume", po restarcie świeciła się lampka cpu na płycie i nie było obrazu. Nie wiem co tu jeszcze z tym mam począć, nawet nie wiem który podzespół mógłby być uszkodzony. Zwrócić tych wszystkich części pewnie już się po odpakowaniu nie da? Może ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Bardzo prosiłbym o pomoc.
    • To B550 będzie ok, ale ja mam dziwne wrażenie, że coś ci się tam w budzie gotuje i temperatury dalej na nowym procku nie będą za dobre. Jeszcze te krzywe wentylatorów pewnikiem pozostawione samemu sobie. Problemu z błędami w profilu XMP nie powinno być i reset daty, godziny też nie będzie miał miejsca.  Ogarnij jednak przepływ powietrza w obudowie bo coś tam jest nie tak. 
    • Oj tam oj tam technologia podchwycona od nazistów   Tylko tam prototyp i nie działało tak dobrze  Patrzę na gg dealsy a tu na liście bestsellerów  1. Phantom Liberty  2. Cyberpunk2077 Gra powstaje na nowo z popiołów ! 
    • Z ptaka po prostu nie korzystam i tyle, nie jest mi potrzebny. Ja nie lubię robić rozpoznania, tylko iść "na Rambo" Właśnie dlatego cieszę się, że AC nie jest klasyczną skradanką, tylko grą akcji 😜
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...