dawidoxx 4223 Napisano 5 Grudnia 2022 Chciałbym czasem jak czytam ten Twój lament... rycz tam więcej to się może jakieś nerwicy nabawisz z tego bólu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidoxx 4223 Napisano 5 Grudnia 2022 Teraz, CzerwonyJohn napisał: Szkoda że nie zdechłeś na covida albo samochód ciebie nie trafił albo ktoś by cie zabił szkoda że nie ja Takimi tekstami tylko potwierdzasz moje wcześniejsze słowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kszyrztow 1843 Napisano 5 Grudnia 2022 Czerwony jest nie bez powodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10129 Napisano 5 Grudnia 2022 2 minuty temu, CzerwonyJohn napisał: Szkoda że nie zdechłeś na covida albo samochód ciebie nie trafił albo ktoś by cie zabił szkoda że nie ja Dlugo nie zagoscisz tutaj z takimi tekstami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidoxx 4223 Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) 9 minut temu, CzerwonyJohn napisał: Dobra i tak jesteś w ignorach i kup sobie zęby bo ciągle tylko szczerbólce walisz. Nie ma edytowania postu... nie potrafisz hamować emocji to trzeba Cie odholować za brame 5 minut temu, Phoenix. napisał: Dlugo nie zagoscisz tutaj z takimi tekstami Mam nadzieje.. gdy tylko będe chciał to mogę go uwalić za taki tekst, bo to są już konkretne groźby w kierunku mojej osoby.. akurat będę niedługo w Polsce i mam trochę wolnego czasu także niech się chłopaczek zastanowi zanim drugi raz coś takiego napisze Edytowane 5 Grudnia 2022 przez dawidoxx 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 462 Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Człowiek wchodzi do tematu podekscytowany bo cos sie ruszylo, pewnie jakies szczegoly dot premiery tytułu na który czekam ak poj***y i czyta nagle jakieś szkoda że nie zdechłeś, ja prd ? Co do gry licze że pokażą na tej imprezie najbliższej jjakieś lokacje/planety gdzie będzie działa sie akcja, może w końcu Coruscant jakieś Edytowane 5 Grudnia 2022 przez JeanPepin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek1623 577 Napisano 5 Grudnia 2022 Spoko data, na spokojnie po Hogwarcie się opinkoli. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brainq 241 Napisano 5 Grudnia 2022 Mimo to czekam a na re4 remake kupie dopiero jak zrobia spolszczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerryyy_ASD 396 Napisano 6 Grudnia 2022 Pewnie zagram ale pierwsza część mnie dość wynudziła i chyba jestem wyjątkiem na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpcl 1432 Napisano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Imo to i tak najlepsze co to uniwersum ma do zaoferowania w temacie sw na kąkuterach. Jednak wolałbym żeby to bardziej przypominało konstrukcją jedi academy a nie takie pseudo Souls like. Edytowane 6 Grudnia 2022 przez lpcl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6707 Napisano 6 Grudnia 2022 A dla mnie może być więcej tego samego z większą ilością planet do zwiedzania, gameplay jedynki siadł mi fajnie i bardzo dobrze wspominam właśnie przez formułę soulslike oraz metroidvania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadajo 16044 Napisano 6 Grudnia 2022 U mnie odwrotnie odbiłem się od tej gry jak miecz świetlny podczas parowania. Do dziś jej nie skończyłem przez ta nudna powtarzalność backtraking i ogólne znudzenie... tyle co technicznie i artystycznie gra fajna. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 462 Napisano 6 Grudnia 2022 (edytowane) No właśnie dlatego można po cichu liczyć na to że będzie mniej tego backtrackingu bo będzie więcej lokacji do zwiedzania, tak powinno być w dobrym sequelu więcej lepszego i mniej niedobrego, my to wiemy, dev na pewno też! Na razie to + Hogwart najbardziej wyczekiwane przeze mnie tytuły, co pewnie jest spowodowane dużym sentymentem do tych światów. Edytowane 6 Grudnia 2022 przez JeanPepin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6707 Napisano 6 Grudnia 2022 A ja znam EA na tyle by wiedzieć, że nie ma co się spodziewać innowacji czy radykalnych zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 462 Napisano 6 Grudnia 2022 Być może respawn dostał troche więcej wolnej ręki? PRzed premiera 1 pamiętam że była beka z tego jaki to będzie gniot bo EA, a nie wyszło tak źle. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadajo 16044 Napisano 6 Grudnia 2022 Jedi FO to był projekt który respawn tworzyło zanim zostało przejęte przez EA i pozwolili im go dokończyć, jak gdzieś mieli wolna rękę to przy jedynce. Teraz miałbym już większe obawy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavel87 1513 Napisano 6 Grudnia 2022 4 godziny temu, kadajo napisał: U mnie odwrotnie odbiłem się od tej gry jak miecz świetlny podczas parowania. Do dziś jej nie skończyłem przez ta nudna powtarzalność backtraking i ogólne znudzenie... tyle co technicznie i artystycznie gra fajna. Mam dokładnie identycznie. Właśnie ta nudna powtarzalność i wszechobecny backtracking sprawił, że z bólem serca odpuściłem sobie kontynuowanie dalszej gry. Nie wiem czy będę nawet próbował grać w drugą część, nie sądzę żeby w kolejnej części było "tego" mniej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10129 Napisano 6 Grudnia 2022 Backtracking to zło, a jak jeszcze ciagle odradzali sie przeciwnicy to juz wgl odpuscilem... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerryyy_ASD 396 Napisano 8 Grudnia 2022 Czyli nie jestem sam, który twierdzi że gierka jest nudna Oczywiście ją skończyłem ale z trudem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galakty 5008 Napisano 8 Grudnia 2022 Uwielbiam klimaty SW, ale jak obejrzałem gamepleye to nawet nie chciałem próbować gdyby gierka była za free... Nuda jak cholera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raven92 159 Napisano 8 Grudnia 2022 W dniu 6.12.2022 o 08:35, lpcl napisał: Imo to i tak najlepsze co to uniwersum ma do zaoferowania w temacie sw na kąkuterach. Jednak wolałbym żeby to bardziej przypominało konstrukcją jedi academy a nie takie pseudo Souls like. Oj tak jedi outcast i jedi academy swietne gry gowniakiem wtedy bylem i uciekalem z lekcji zeby popykac na multi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpcl 1432 Napisano 8 Grudnia 2022 30 minut temu, raven92 napisał: Oj tak jedi outcast i jedi academy swietne gry gowniakiem wtedy bylem i uciekalem z lekcji zeby popykac na multi Ciekawe jak te sw od ubi wyjdzie? Tylko niech nie zasrają mapy milionem znaczków. Ale kogo ja oszukuję, to przecież ubi. Wydoją to jak asasyny.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 462 Napisano 8 Grudnia 2022 8 minut temu, lpcl napisał: Ciekawe jak te sw od ubi wyjdzie? A w ogóle coś wiadomo w tym temacie? Bo chyba 2 lata już minelo od info że EA nie ma wyłączności i że UBI chce zrobić openworlda i cisza, żadnej zapowiedzi zapowiedzi nawet, troche dziwne biorąc pod uwagę jak Ubi lubiło zawsze wydawać sporo i często. Ale tutaj może tylko mi się wydaje przez Far crye i assassiny, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpcl 1432 Napisano 8 Grudnia 2022 1 minutę temu, JeanPepin napisał: A w ogóle coś wiadomo w tym temacie? Bo chyba 2 lata już minelo od info że EA nie ma wyłączności i że UBI chce zrobić openworlda i cisza, żadnej zapowiedzi zapowiedzi nawet, troche dziwne biorąc pod uwagę jak Ubi lubiło zawsze wydawać sporo i często. Ale tutaj może tylko mi się wydaje przez Far crye i assassiny, No właśnie cisza w temacie ale może i lepiej niech nad tym pracują, bo potem znowu nakręcą hype i będzie zawód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raven92 159 Napisano 8 Grudnia 2022 Godzinę temu, lpcl napisał: Ciekawe jak te sw od ubi wyjdzie? Tylko niech nie zasrają mapy milionem znaczków. Ale kogo ja oszukuję, to przecież ubi. Wydoją to jak asasyny.? Akurat asasiny origins/odyssey bylem dokladny jak kolonoskopia wszystko wyczyscilem z usmiechem na ryju to samo w valhalli a w SW fallen jedi mi sie nie chcialo przez backtracking moze polowe zebralem. Juz nie pamietam czy w fallen jedi jakos sie podswietlaly zdobyte rzeczy ale chyba nie jak sie myle to prosze mnie poprawic ale w kazdym razie byla to turbo rakowa mechanika z szukaniem tych skrzynek jak dla mnie juz wole pytajniczek duzo przyjemniej mi sie tak zbiera. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach