Miałem odpisać wcześniej ale ...
To jest takie 50/50% , mogą a nie muszą , Mentzen oświadczył że :
jego politycznym celem jest funkcja ministra finansów i uproszczenie podatków w Polsce , "Nie wyobrażam sobie rozmów z kimkolwiek i kiedykolwiek bez tego stanowiska"
pytany, czy w przyszłym rządzie on będzie ministrem finansów, a Zbigniew Ziobro - ministrem sprawiedliwości, oświadczył, że "Ziobro będzie za kratkami", a nie w rządzie z nim.
Wszystko się okaże po wyborach , czy lub jak bardzo są sprzedajnymi k******.
PS: Przy okazji "Twoje filmy z gier na YouTube" mogą wylecieć z prędkością światła z forum/jutub (MODY) które są udzielane za zasadzie licencji MIT .
Nie pytałeś mnie o zdanie (korzystasz z modeli i tekstur mojego autorstwa) i masz w poważaniu licencję , zatem:
--> Na Forum nie umieszczamy komentarzy lub odnośników (linków) do stron internetowych, które naruszają prawo, w szczególności:
przyczyniają się do łamania praw autorskich
--> Art. 2. - [Autorskie prawa zależne] Prawo autorskie i prawa pokrewne
5. Na egzemplarzach opracowania należy wymienić twórcę i tytuł utworu pierwotnego.
Dodaj autora/ów modów (forum/jutub - może być to link) i z mojej strony to wszystko , podpowiem ProMods Credits .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DO MODERACJI forum PClab (w szczególności BlindObserver) - powołując się na Art.54. [Wolność słowa] Konstytucji RP , gdyby kogoś świerzbiła ręka aby usunąć (do póki serwery stają na terytorium RP podlegacie obowiązującemu prawu , Regulamin Forum jest regulaminem który nie stanowi formy prawa).
[Wszystkie partie pchają się do UE i są za rozdawnictwem z wyjątkiem Konfy , w sumie "pracuję czy leży 4000 się należy" jest ok - wpuścimy sobie więcej arbuzów/asfaltu który będzie harował a My będziemy mieć na to wy*ebane i wszystkim będzie się żyło lepiej.]
Napisałem to w tonie sarkastycznym i najwyraźniej ktoś lub moderator jak widać miał z tym problem.
Przez temat przewijają się opinie ludzi którzy mają do tego prawo , a banowanie ich za opinie czy też słowo/synonim/określenie typu "arbuz" , "asfalt" , "kebab" , "czekolada" , "kawa" , "inżynier" , itd. opierając się na gówno znaczących słownikach miejskich/slangu - można sobie włoży w buty , jeżeli pojawi się oficjalna ustawowa lista słów/synonimów/określeń zatwierdzonych jako rasistowskie to wtedy będzie inny temat.
Tym samym moderator dopuścił się w moim imieniu naruszenia (za które grozi odpowiedzialność karna):
Art.54. [Wolność słowa] Konstytucji RP
Art.19. Dz.U.1977.38.167 [Międzynarodowy Pakt Praw Obywatelskich i Politycznych]
W którym miejscu naruszyłem:
Art.20. Dz.U.1977.38.167 [Międzynarodowy Pakt Praw Obywatelskich i Politycznych]
Art. 256. Dz.U.2022.1138 [Propagowanie nazizmu, komunizmu, faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego] - Kodeks karny
Oczekuję wskazania artykułu (w świetle prawa) który naruszyłem , jeżeli taki nie zostanie wskazany , pozostaje usunięcie punktu ograniczenia i przeprosiny Moderatora BlindObserver .
https://proline.pl/koszyk/4fce28aa złożenie w 5 dni za 1zł kodem PROPRO + Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 - 12GB GDDR6X RAM - Karta graficzna (proshop.pl) lub alternatywnie 7900 XT
LG 27GN800P-B - Monitory LED 27" (26,5"-28,4") - Sklep komputerowy - x-kom.pl