Do autora: napisz model płyty głównej / laptopa do jakiego będzie dysk.
Branie HDD na systemowy to gardzenie i ignorowanie ceny swojego czasu. Zakładając codzienne włączanie kompa, jesteś od 30 do 60min w stratny na czekaniu tylko na uruchamianiu windowsa. Szybkość i komfort pracy na ssd jest nieporównywalna z HDD.
HDD tylko do trzymania danych lub na kopię danych. Tutaj Twoje preferencje nie powinny mieć znaczenia, ssd jest jedynym wyborem na dysk systemowy. Nie ma hajsu? kup 512 a hdd 1tb jako drugi na dane jeżeli potrzeba takiej przestrzeni.
Gdzie napisalem, ze W OGOLE nie potrzebuje kontaktow?
Po prostu, nie kazdy potrzebuje partnera 24/7.
Sa ludzie, ktorzy widza sie z partnerem/partnerka co 2/3/4/10 weekend i utrzymuja szczesliwe zwiazki. Nie trzeba pierdziec w ta sama posciel codziennie zeby miec udany zwiazek. Sa ludzie z roznymi potrzebami bliskosci.
Ja mam już na koncie 78h i nie ma bata bym to skończył poniżej 100h, lokacja w 5-tym chapterze na którą dopiero co trafiłem jest tak rozległa że O JA, do tego mnóstwo znaków zapytania i... nie podróżuję pieszo
A gdzie tu jeszcze 6-ty i 7-my chapter, 4 bohaterowie do odkrycia, 5 questów kompanów do zrobienia, rozwinięcie kolonii na maxa i questy bohaterów 2-ego poziomu...