Nie no, super. Jedynie czarne pasy po bokach. Faktycznie, żaden problem. Cutscenki w grach to samo. Ba, większość gier nawet menu ma 16:9 i ciągle mam tylko czarne pasy. Ale kto by się przejmował 🙃
Nie używam Chrome. Ale rozumiem, że to też nie problem bo powinienem zacząć używać aby być na siłę szczęśliwy.
Podziwiam ludzi że potrafią wydać 6-7k na monitor i robić jakieś kombinacje aby było względnie po ludzku. Ale co kto lubi 🙂
Dla mnie koniec tematu w kwestii szerokich ekranów. Jak komuś pasuje to spoko. Dla mnie ma być płasko i 16:9.
Z tą różnica że oni nie liczą na reparacje
Nie żebym był pod wrażeniem geniuszu naszych radzących bo wiadomo kto głosuje ale my dostajemy jeszcze dużo refundacji z funduszy unijnych i tak można poluzować trochę pasa. Czy te inwestycje zaprocentują to już pieśń przeszłości gdzie większość już gdzieś indziej będzie siedzieć/leżeć. Odpowiedzialność zbiorowa.
Tak budżet to nie dziura w nim ale Rosja to duży kraj i pewnie odbiją na ropie po wojnie. Ale tak! Będzie duża
Ale porobili, żeby odblokować durny chwyt do M416 trzeba zrobić 4 mistrzostwo bronią a to jest taki grind mozolny, że majtki spadają.
Jednak te nowe dodatki do broni ze skarbca BF 3 to nie są tak fajnie dostępne no chyba, że ktoś daną broń ma już przekatowaną do granic możliwości to dostanie wszystko na start.