Wybaczcie. 260 stron!
i7 11700K.
Czy było tu, jak okiełznać tego cepa.
Wsadziłem go wczoraj na mobo (zamiast i5 10400) i... gorący yebaniec!
Jest gdzieś, jakieś "kompedium" jak go "dobrze" skonfigurować, żeby go nie gonić bez sensu i nie gotować, ale mądrze / optymalnie wykorzystać?
Komedii ciąg dalszy
Wiadomość od sprzedającego
„ok dodzwonilem sie do allegro, przedstawilem sytuacje, zaraz sprawie przyjrzy sie inny pracownik to jest po prostu granda, a do kupujacego dlaczego klamiesz, wysylasz screeny rozmow pozniejszych to ty wierwszy napisales ze nie odbierasz karty ”
„odliczone zostalo 2x16.84zl tyle kosztowalą w fedex bezpodstawna wysyłka i zwrot paczki”
Wiadomość od sprzedającego
„Tak jak pisalem odmawiam zwrotu karty jako osoba prywatna https://www.dziennikprawny.pl/pl/a/sprzedaz-w-internecie-jako-osoba-prywatna-czy-musze-przyjac-zwrot czekam na pieniadze za nia”
Pokaż cytowany tekst
Przy dekompresji wydaje mi się, że nei bardzo, gdzieś widziałem wyniki z wbudowanego benchmarka. Z tym, że przy rozpakowywaniu rzadko kiedy CPU jest wąskim gardłem Kompresja lata kapkę szybciej niż na 5800X.
Gość jest ogólnie przezabawny. Linkuje na swoją "obronę" jakiś wywód prawny, który po wczytaniu się w treść tylko potwierdza, że gość jest zobowiązany przyjąć zwrot z tytułu rękojmi za wady prawne Tak to jest jak dyletanci biorą się za coś, co ich przerasta Tak sobie jeszcze poczytałem tę korespondencję na spokojnie i ja bym jeszcze mimo wszystko odpisał, że "Kupujący nie wymyślił sobie faktury na rzecz używaną, co poprosił o dokument pozwalający na skorzystanie z gwarancji i potwierdzenie, że towar pochodzi z legalnego źródła. Jeśli sprzedający podsyła natomiast dokument, który po weryfikacji w sklepie, w którym miało miejsce pierwotne nabycie, wskazuje na niezgodność numerów seryjnych tego co jest przedmiotem sprzedaży vs. dokumentu, który niby miał potwierdzać jego nabycie, to co do zasady może to rodzić podejrzenie o to, że ma tu miejsce paserka "
No ale to tylko jakbyś chciał kopać leżącego