Tomek1623 569 Napisano 29 Września (edytowane) Jak dla mnie jeden z gorszych motywów całej serii. Edytowane 29 Września przez Tomek1623 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lis22 706 Napisano 30 Września 9 godzin temu, lpcl napisał: Najtrudniejsze walki w jedynce były na końcu a tak one button cała gra. Walka była tam banalna. Tak teraz to jest gra science fiction. Bo kiedyś to była gra w realiach historycznych. No na końcu było bardzo trudno. Bo ja wiem? Już na początku był magiczny artefakt a w drugiej części, Kosmici Co do muzyki, to temat bardzo fajny i klimatyczny, akurat etnikę bardzo lubię i całość zapowiada się dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 3416 Napisano 30 Września Od 1 części gra sama nam mówi, że jest dziełem fikcji...a tu co chwilę że to sci fi, kosmici itp itd, to jak komuś bez ręki codziennie powtarzać że nie ma ręki 🙂 to że z każdą częścią coraz bardziej odlatywali to druga sprawa 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpcl 1427 Napisano 30 Września (edytowane) 7 godzin temu, lis22 napisał: Bo ja wiem? Już na początku był magiczny artefakt a w drugiej części, Kosmici Ale to tak jakbyś porównał indianę jonesa do gniewu tytanów, jeżeli chodzi o natężenie wątków w starych częściach tak gdzieś do unity/syndicate a tych od Origins, gdzie już leci ostre scifi z mocami, mitologią i historią. W tych starych to głównie wątek desmonda był z cyklu scifi a w przeszłości to były właśnie głównie te artefakty. Wplatanie w coraz większym stopniu tych mitologiczno fantastycznych motywów do gry to chyba brak pomysłów jak to dalej pociągnąć po desmondzie i teraz to już tam wszystko pakują, bo historia z teraźniejszości nie ma tam już żadnego sensu i jest jak brazylijska telenowela bez końca. Edytowane 30 Września przez lpcl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 3416 Napisano 30 Września Dla mnie gameplay jest strasznie fajny, fabularnie stało na bardzo wysokim poziomie do trylogii z Ezio, późnej to jak już mówiłem odlecieli z naszej galaktyki i od końca Ezia cutscenek nie oglądam bo nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpcl 1427 Napisano 30 Września Imo najlepsze fabularnie było domknięcie historii altaira w trylogii ezio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk21pl 124 Napisano 30 Września A jak wygląda sprawa promocji na kod. Trzeba wpisać jakieś dane z paragonu i otrzymuje się go od razu czy trzeba czekać 30 dni? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6644 Napisano 30 Września Jaka promocja na kod? Są w ogóle jakieś promki na tą grę bo ja nic nie wiem? 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 3416 Napisano 30 Września Również nie słyszałem, ale jak przeczytałem "dane z paragonu" to ebłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 3059 Napisano 30 Września Ja to na zeszyt kupiłem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 3059 Napisano 1 Października 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lis22 706 Napisano 2 Października W dniu 30.09.2023 o 13:42, lpcl napisał: Imo najlepsze fabularnie było domknięcie historii altaira w trylogii ezio. Dla mnie, fabularnie najlepsze są AC III, Unity, Origins i Valhalla bo lubię te klimaty i tę epokę. O której we czwartek będzie można grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 3059 Napisano 2 Października Tego nie wiem, pewnie pojawi się stosowna rozpiska Obstawiam konsole od północy, potem wersja PC za kilka h kupiona poprzez Uplay lub z abonamentu Ubi+ a na samym końcu wersja ze sklepu Epica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6644 Napisano 2 Października Jeśli ktoś ma niewykorzystane punkty Ubisoftu to przy zakupie u nich oficjalnie w sklepie cena 199zł zostaje zbita na 159zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark2468 53 Napisano 2 Października 50 minut temu, caleb59 napisał: Jeśli ktoś ma niewykorzystane punkty Ubisoftu to przy zakupie u nich oficjalnie w sklepie cena 199zł zostaje zbita na 159zł. Masz na myśli zniżkę 20% za 100 punktów ubisoft? Od 01.01.2024 zniknie możliwość zakupu z tą zniżką preorderów i nowych gier. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk21pl 124 Napisano 2 Października Chodzi o kody które rozdaje intel za kupno procesorów. Kod dostaje się od razu czy po msc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10068 Napisano 2 Października W Pl nie obowiazuje ta promocja Intela i obowiazywac poki co nie bedzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lis22 706 Napisano 3 Października 199 zł za edycję Deluxe po wykorzystaniu 100 punktów i +50 punktów za zakup 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 3416 Napisano 3 Października Zrobiłem tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6644 Napisano 3 Października A macie wiedziane, że preload jest dostępny w Ubisoft Connect - gra waży 38GB. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk21pl 124 Napisano 3 Października 9 godzin temu, Phoenix. napisał: W Pl nie obowiazuje ta promocja Intela i obowiazywac poki co nie bedzie. Obowiązuje d 5 tego miesiąca. Tylko jak to wyglądało poprzednio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lis22 706 Napisano 3 Października Godzinę temu, caleb59 napisał: A macie wiedziane, że preload jest dostępny w Ubisoft Connect - gra waży 38GB. Już pobrałem 😜 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 3416 Napisano 3 Października ooo kurcze dobrze wiedzieć więc po pracy zassysam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerryyy_ASD 396 Napisano 3 Października Na ps5 też już dostępny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 442 Napisano 3 Października Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach