Mniejsze firmy.
One często na przykład potrzebują człowieka na pół etatu, ale jednocześnie takiego co będzie cały czas w firmie. Porozmawiaj z szefową otwarcie o zakresie swoich obowiązków. Powiedz czego nie chcesz robić. Powiedz co mógłbyś robić zamiast tego, kiedy faktycznie akurat nie masz nic do roboty. Z moich doświadczeń wynika, że ci co jasno stawiają granicę, mówią czego chcą, ale jednocześnie nie nie opierdzielaja wygrywają na tym.
Drodzy, jak myślicie - czy jest opcja na przeniesienie profilu z Afterburnera? Mam w tym momencie na jednym SSD Win10, a na drugim świeżą instalkę Win11 24H2. Próbuję przenieść swoje idealne UV kopiując folder "Profiles" z jednego dysku na drugi, ale nie wydaje się, żeby to hulało. Trochę boję się używać 4090 na 750W bez profilu, a z drugiej strony zrobienie tego optymalnego, niewykrzaczającego się to był z tydzień testów 3D Markiem. Przepadło?
tzn?
a no właśnie, to robiłem i do tego kompy stare, do tego, cały system od subiekta poprzez całość wms i allegro - strasznie czasochłonna, też włąśnie nad tym pracuje, ale nie będę przeciez w domu nad tym myślał, bo nie mam tego systemu itd w domu, tylko w pracy i już.