Skocz do zawartości
Jaycob

Assassin’s Creed Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
10 minut temu, caleb59 napisał:

Muza jest za darmo w necie, koncerty są za darmo na YT, alkoholu nie piję tak więc nie mam na co wydawać to kupuję Assassyna. :E 

Co?? 

mymrv4tmglk81.jpg?auto=webp&s=35d88f75a0

:szczerbaty:

Nawet zwierzaki wiedzą ocb

drunk-giraffe-meme-e1450697887248.jpg

:szczerbaty:

Edytowane przez Kelam
  • Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, caleb59 napisał:

Muza jest za darmo w necie, koncerty są za darmo na YT, alkoholu nie piję tak więc nie mam na co wydawać to kupuję Assassyna. :E 

Ale to minimum w goldzie albo ultimate co by nie być jak plebs i grać 3 dni później :szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety ale klucze z promocji Intela są do wersji standardowej więc zagram 3 dni później. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I 160 zeta w plecy na Czrnego Samuraja + tona premierowych bugów :E Chłopie jak tak dalej pójdzie to osiwiejesz przed 30tką :E

• Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No ktoś musi być beta testerem, żeby za rok za 99 zl bez bugów zagrać mógł ktos:szczerbaty:

Edytowane przez Godlike_(UT)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, dobra - Mirage był spoko i działał normalnie.

Martwi mnie za to, że chcą tu wcisnąć RT co może jak w przypadku Outlaws skończyć się jakimś wyciekiem pamięci. :E 

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szok..., ze jak, ze u ciebie @caleb59 bez bugow?

Nie wiem jak to przegapilem😂

A tak na powaznie, to fakt ze te ostatnie AC jako tako ogarneli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już wolałbym te wycieki pamięci i ciche crashe, ale dobrą grę, zamiast tenego samuraja :E

• Haha 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja widziałem gamepley tego Mirage na Ajfonie, tam były freezy, struttery itd. nie grałem, ale ta gra jest dla mnie odtwórcza, nie ma nic wspólnego z klimatem Origin, czy wcześniejszym Black Flag które były bardzo dobrymi grami. A i nie czuję immersji czarnym dryblasem w średniowiecznej Japonii, Stalker 2 wygrywa, Ubikacja niech tonie, Ukraińców chętnie wesprę, 230 zł za wersje limitowaną ze steelbookiem i innymi gadżetami to jak za darmo w dzisiejszych czasach :)

Edytowane przez Stjepan666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
18 godzin temu, caleb59 napisał:

Monitor kup jak człowiek w dzisiejszym standardzie, a nie gówno grę na premierę, gdzie więcej czasu spędzisz na pisaniu do supportu  niż pograsz :P:E

A tak na poważnie żeby się nie skończyło jak w 2014 AC Unity, gdy wchodzili na nowy silnik. Żeby wyciągnąć 60 klatek w 1080p na GTX980 trzeba było zjechać na High na Very High i Ultra 50-40 klatek. Ciekawe co tutaj będzie potrzebne do takiego 1440p z wszystkim na full i RT. Choć grać nie zamierzam to testy chętnie przeglądnę. Ogólnie to cieszyłbym się gdyby się zesrali po premierze i byłby to najdroższy Assasin w historii, ale najgorzej sprzedany, pomarzyć można, bo pewnie tak nie będzie niestety.

Edytowane przez skunRace
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, caleb59 napisał:

Jak za darmo, co za darmo - Intel musiał być kupiony tylko wstyd się przyznać? :E

Intela 13600K to ja kliknąłem w preorderze (w jakże zacnej cenie 1610 zł) więc drugi mi nie jest potrzebny :wiggle:

Bardziej niż na samego czarnego samuraja jestem zagrzany na obiecaną zaawansowaną fizykę i system zniszczeń. Może nowy Asasyn pobudzi twórców gier, aby nie ładowali wszystkich zasobów w Ray tracing. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, caleb59 napisał:

Martwi mnie za to, że chcą tu wcisnąć RT co może jak w przypadku Outlaws skończyć się jakimś wyciekiem pamięci. :E 

Albo straszliwym błędem w dzienniku zdarzeń zaraz po wyjściu z gry :E

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ano straszliwym, jakby nie patrzeć jest to niepoprawne zamknięcie aplikacji a to w skrajnych przypadkach może grozić uszkodzeniem plików lub stratą zapisu postępu ale to trzeba trochę rozumieć jak działa software a nie palić głupa aby palić bo "nic się nie dzieje" - owszem nic, ale równie dobrze może coś się zdarzyć i to mi nie pasuje w Wukongu.

Przy moim szczęściu to i cegła na łeb spadnie w drewnianym kościele jak to się mówi. Już raz miałem przypał w RDR 2, gdzie awaria prądu w trakcie grania spowodowała utratę zapisu gry z 70% postępem fabularnym. :E Od tamtej pory jestem przeczulony na niepoprawne zamykanie aplikacji.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Stjepan666 napisał:

Ja widziałem gamepley tego Mirage na Ajfonie, tam były freezy, struttery itd. nie grałem, ale ta gra jest dla mnie odtwórcza, nie ma nic wspólnego z klimatem Origin, czy wcześniejszym Black Flag które były bardzo dobrymi grami. A i nie czuję immersji czarnym dryblasem w średniowiecznej Japonii, Stalker 2 wygrywa, Ubikacja niech tonie, Ukraińców chętnie wesprę, 230 zł za wersje limitowaną ze steelbookiem i innymi gadżetami to jak za darmo w dzisiejszych czasach :)

Nie no z tym średniowiecze to bez przesady, czasy murzyna Yasuke to już nowozytnosc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, caleb59 napisał:

Już raz miałem przypał w RDR 2, gdzie awaria prądu w trakcie grania spowodowała utratę zapisu gry z 70% postępem fabularnym. :E Od tamtej pory jestem przeczulony na niepoprawne zamykanie aplikacji.

Jak Ty żeś to ze sobą połączył, że widzisz tu podobieństwo? Utrata zasilania mogła nastąpić jak akurat robił autosave więc plik walnął. A z gry wychodzisz dawno po zrobieniu zapisu. Więc jak błąd po wyjściu z gry miałby Ci zepsuć save? 

• Like 2
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pewnie mały złośliwy karzeł który siedzi w szufladzie :E

• Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc, jako programista, nie wiem w jak okropny sposób musiałaby być napisana aplikacja, żeby ten błąd z Wukonga o którym rozmawiamy miał powodować uszkodzenie save, nie mówiąc już o uszkodzeniu innych plików. :E Raczej doszukujemy się problemów na siłę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jak sobie teraz tak przypominam to kątem oka widziałem jak szuflada podejrzanie złowrogo wysunęła się.

gnome-gravity-falls.gif

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, caleb59 napisał:

Już raz miałem przypał w RDR 2, gdzie awaria prądu w trakcie grania spowodowała utratę zapisu gry z 70% postępem fabularnym. :E Od tamtej pory jestem przeczulony na niepoprawne zamykanie aplikacji.

Współczuję, od dawna zamykam gry przez alt+F4 bo nie chce mi się wychodzić do menu i sto razy potwierdzać wyjście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, frog67 napisał:

Z pewnością żalenie się w prasie na swoich klientów przyniesie dobry skutek, to tak jakby restaurator żalił się gazecie, że jego jedzenie jest dobre tylko klienci nie mają gustu i nie wiedzą co dobre.

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale skoro Japończykom pasuje murzyn to nie ma się co spinać i boczyc na Ubi tylko zamawiać pre orderka w goldzie :szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, GTM napisał:

Z pewnością żalenie się w prasie na swoich klientów przyniesie dobry skutek, to tak jakby restaurator żalił się gazecie, że jego jedzenie jest dobre tylko klienci nie mają gustu i nie wiedzą co dobre.

Ubisoft robi wszystko aby się zwinąć pomału, konsekwentnie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Godlike_(UT) napisał:

No ale skoro Japończykom pasuje murzyn to nie ma się co spinać i boczyc na Ubi tylko zamawiać pre orderka w goldzie :szczerbaty:

No generalnie to nie ma się co spinać tylko ignorować i niech sobie modern audience kupuje :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi