Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Jaycob

Assassin’s Creed Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Generator map na skraju wyczerpania i rozpoczynają kampanię rimejków assassina? XD

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro to remake to jest jakaś szansa, że zagramy silną, niezależną kobietą, która nie goli pach i nóg? 

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, Jaycob napisał:

"Insider Gaming understands that this is part of Ubisoft’s ramp-up strategy for the Assassin’s Creed series, which will see around 10 Assassin’s Creed titles of various lengths and experiences released in the next five years. This includes Assassin’s Creed codename Jade, a fully-fledged mobile offering with a tentative date in Q2 2025 (FYQ1 26)."

Wychodzi jakoś jeden tytuł na pół roku... Tak, to z pewnością pomoże.

• Like 1
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu tylko 10, troche malo :rotfl:

• Haha 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co Wy w Ubi nie wierzycie :E ? Już jakieś plotki czytałem, że Black Flag Remaster ma wyjść w listopadzie przyszłego roku, to już mamy dwie gry. Do tego dodać jeszcze 4 remastery, jedną lub dwie pełnoprawne produkcje, coś jeszcze o jakiejś grze usłudze mówią, więc śmiało 10 gier mogą wydać, w teorii :D w praktyce wiemy że to jest niemożliwe, ale tam już w Ubi sami teoretycy chyba pracują.

Edytowane przez AndrzejTrg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej remastery, podbiją rozdzielczość, wrzucą jakiś filtr i cena 300zł, smacznego, typowy ubisoft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubisoft pozwany. Firma miała przesyłać dane osobowe użytkowników bez ich zgody

Cytat

Pozwany nie ujawnił na stronie internetowej, że dane osobowe użytkowników [usług Ubisoftu – przyp. red.] będą pobrane przez Meta Pixel, wykorzystywane przez pozwanego, a następnie przesłane do bazy danych Meta, tym samym narażając dane osobowe subskrybentów na ich ujawnienie każdej osobie o przeciętnych umiejętnościach technicznych, która otrzymała te dane.

Kolejny gwóźdź do trumny zwanej Ubikacją.

• Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Up. Ludzie nie mają litości, oj nie mają. :E Nie żeby powinni w tej sytuacji, Ubi z godnym podziwu zaangażowaniem cały czas się podkłada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Stjepan666 napisał:

Tam jeszcze pedofilii brak do kompletu. Pikowanie pionowe wręcz. Nie sądziłem że takiego olbrzyma da się tak szybko wywrócić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale niektórzy ponoć film chwalą, jedynka też była nieszablonowa... chyba, nie widziałem ani tego, ani tego :)
Co do UBI - niektórzy gracze strasznie się cieszą, że być może chiński Tencent ich przejmie... a tu się okazuje, że to wszystko to może być spisek Kinczyków  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Zas napisał:

Ale niektórzy ponoć film chwalą, jedynka też była nieszablonowa

Ja nie rozumiem ogólnie dlaczego jedynka osiągnęła taką popularność. Jak by się nie nazywała Joker to nikt by tego nie obejrzał. Mi się całkowicie poprzednia część nie podobała.

Jednak rozumiem dlaczego się 2 nie podoba. Idziesz na kontynuację "ulubionego" filmu a tutaj musical :E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kabaret. Z 10-15 lat temu, jak ktoś by pomyślał, że trafi do gamedevu, to jak Bozię w stópkę cmkonąć!
A dziś strajkują jak wyrobnicy-fabrykańci. Ależ czasy galopują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strajkują bo każą im pracować w miejscu zatrudnienia :E Zamiast pozwolić dalej opierdzielać się w domach :E
Do tego wymogiem będzie i tak tylko 3 dni w tygodniu w biurze. W tej firmie pewnie przynajmniej 1/3 ludzi jest do zwolnienia. UBI jest masakrycznie przerośnięte.

Edytowane przez lukadd
  • Like 2
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi