Skocz do zawartości
Slayni

Darmowe VPN

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam darmowego VPN.
Jest jakiekolwiek godne polecenia, czy raczej wersja premium to podstawa, kiedy mówimy o bezpieczeństwie, plus dobrej prędkości sufrowania?
Dużo jest bezpłatnych wersji od topowych nazwisk, jednakże natrafiłem niedawno na OpenVPN. Co sądzicie?

Edytowane przez Slayni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Slayni napisał:

Cześć, szukam darmowego VPN.
Jest jakiekolwiek godne polecenia, czy raczej wersja premium to podstawa, kiedy mówimy o bezpieczeństwie, plus dobrej prędkości sufrowania?
Dużo jest bezpłatnych wersji od topowych nazwisk, jednakże natrafiłem niedawno na OpenVPN. Co sądzicie?

Uściślijmy jedno. Szukasz jakiejś usługi (darmowej/komercyjnej) VPN czy szukasz oprogramowania do zbudowania takiego połączenia VPN?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Qwinto napisał:

Uściślijmy jedno. Szukasz jakiejś usługi (darmowej/komercyjnej) VPN czy szukasz oprogramowania do zbudowania takiego połączenia VPN?

To pierwsze. Na pierwszy rzut oka, wydawało się, że OpenVPN tym właśnie jest, ale się myliłem.

Edytowane przez Slayni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na myśli jak mówisz, o bezpieczeństwie korzystania z VPNa? Bo wiele osób uważa, że VPN zabezpieczy ich przed wyciekiem danych, atakiem złych hakerów itp, ale to nie jest prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainstaluj opere tam masz vpn za free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• Ale w jakim sensie doprowadzamy? Fakt, mamy do czynienia z grupą bardzo sfrustrowanych jednostek wychowanych w "kulcie męskości", którzy nie odnajdują się w dzisiejszym świecie. Tylko jaka jest tego przyczyna? Świat, który stał się "lewacki" oraz kobiety, które jakoś nie widzą się w związku z prymitywnymi pseudo-osiłkami? Czy może ich własne  (we własnych głowach aż parujące testosteronem) środowisko, które sprzedało im taką wizję? I jak sobie z tym poradzić? Oni chcą zmienić świat, narzucić innym (a szczególnie kobietom) jacy mają być, aby ich to zadowoliło. Niewielu z nich myśli, że powinni sami popracować nad sobą. Posiadanie drugiej połówki to nie jest prawo, które nabywa się wraz z urodzeniem jako mężczyzna. Jeżeli ktoś tak uważa, a do tego chce kobiety uległej, to jest to nic innego jak kalka Państwa Islamskiego i tego co tworzyło na terytorium Syrii i Iraku.  Moja rada jest taka, mniej Kościoła i kibolstwa, więcej psychologów. Ale jeżeli właśnie ci kibole i księża wychowują tych ludzi to jest jak jest. 
    • Biorąc pod uwagę ile kosztuje 4070 Ti to , 3400-3800 🤣
    • $200 to się przełoży na ~1k PLN mniej od 4070ti. Na ale oczywiście nvidia jeszcze może zmienić zdanie co do ceny Oficjalnej premiery jeszcze nie było.
    • Jak ostatnio wspominałem - 6h gry bez crasha, po patchu nagle gra zaczyna się wysypywać co 10min: Zdarzenie 1000, Application Error Nazwa aplikacji powodującej błąd: tlou-i.exe, wersja: 1.0.1.5, sygnatura czasowa: 0x64237d87 Nazwa modułu powodującego błąd: tlou-i.exe, wersja: 1.0.1.5, sygnatura czasowa: 0x64237d87 Kod wyjątku: 0xc0000005 Przesunięcie błędu: 0x0000000002128588 Identyfikator procesu powodującego błąd: 0xe7c Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01d962f12ecb94e5 Ścieżka aplikacji powodującej błąd: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Last of Us Part I\tlou-i.exe Ścieżka modułu powodującego błąd: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Last of Us Part I\tlou-i.exe Identyfikator raportu: b367d09f-b24e-43a5-a43b-1c828c41b4b9 Pełna nazwa pakietu powodującego błąd: Identyfikator aplikacji względem pakietu powodującego błąd:   Mogłem grać, to mi zepsuli grę. Niesamowite. Jak był jakiś procent ludzi, którym gra działała, to stwierdzili - o cholera, typ gra i nie ma crashy. Wszyscy muszą mieć crashe, zróbcie coś z tym!
    • Cześć,  Znajomy poszukuje laptopa w budżecie 8k-10k. Docelowo do gier, więc wiadomo im wyższa wydajność tym lepiej, natomiast duże znaczenie ma dla niego dobra matryca, czyli fajne pokrycie, wysoka jakość.  Wysłał mi Asusa Rog Strix G16 2023. Co prawda specyfikacja nie powala i da się znaleźć w tej cenie coś lepszego, natomiast sama matryca wydaję się być naprawdę dużym atutem. Co myślicie o tej opcji i co innego byście mogli zaproponować?  Link do Asusa: https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-laptop-g614-i7-16gb-512ssd-4060-no-os.bhtml
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...