Czytam propozycje i coś mi nie pasuję, patrzę jeszcze raz, a to 40-latka, a nie 4-latka
Journey, Trine. Bastion, Portal 1 i 2 , gdy już nabierze wprawy w sterowaniu. Poleciłbym Hollow Knight, ale to inny poziom.
Coś dobrego słyszałem, ale nie grałem: Scarf, Stray Ender Lilies, jeśli zna angielski - Lost Words: Beyond the Page, Spiritfarer, Okami, choć w tym trzecim chyba i tak nie ma praktycznie dialogów?
Zdecydowanie sięgnąłby po co najmniej Journey i Okami.
Jeśli ogarnie sterowanie i przeprosi się z Sci-fi to Portal 1, aby móc zagrać w Portal 2.
Ram warto podkręcić na poziom 3600cl16 + jako tako ogarnięta reszta timingów. Z gpu do rozważenia używki. Taka solidna wersja rx 6800xt/6900xt lub rtx 3090 (sztuki najlepiej z max 22r, ale to trzeba upolować w dobrej cenie) dałby sporego kopa względem 3060ti. Nie musisz zaraz pakować 5k w gpu. Gdyby się dało dostać 4080 nówkę za tyle, to może i tak, ale się nie da.
Raz, a potem będzie do wymiany. Abramsy są wrażliwe na jakość serwisu, inaczej awaryjność gwałtownie rośnie. Koszt serwisu Abramsów będzie kulą u nogi dla nas, a co dopiero dla Ukrainy.
No i kolejny co to myśli, że jak himo pokazali to od razu palić na stosie chcą. Już pomijam, że zrobili z tego melodramat jak na Titanicu to bez różnicy czy wrzuciliby tam 2 lezby, 2 hetero czy kota i psa, bo ten odcinek praktycznie nic nie wnosi do historii i nie będzie miał żadnego znaczenia dla jej dalszego przebiegu a billa wiązała dosyć intensywna relacja z ellie, która została zupełnie pominięta na rzecz zbierania truskawek, a i jeszcze te rambo w centrum świateł przy ataku też bardzo przemyślane jak na takiego mega preppersa. Jak ten chłop tam tyle przeżył? Chyba w tych krzakach się musiał kitrać przez całą pandemię.