Abramsy są używane też w innych armiach. Nadaje się doskonale. Bardzo mocny/dobrze opancerzony czołg ciężki. Także to akurat niezły upgrade dla naszych wojsk pancernych.
Ja nawet podstawki nie ograłem, jak jedynkę ograłem zaraz po zakupie swojej PS4 slimki, tak Horizon FW męczę i męczę i nie umiem powiedzieć dlaczego, może w końcu ogram jak wyjdzie dodatek i kupię, ja tam nadal gram na monitorze 1440p, do tego gram w trybie balans 40fps, np Ragnaroka mam platynkę pierwsza i zapewne jedyna, no ale chcę pokazać, że coś jest nie tak, że jeszcze nie ograłem podstawki.
Mam nadzieję, że dodatek mnie nawróci i w końcu skończę gierkę i zabiorę się za dodatek- ale nie wiem czego się spodziewać oprócz tych chmur, które ostatnio pokazali
Pierwszy lepszy komentarz ze steam, w dniu premiery pisali nawet, że ponad godzinę, albo przekroczyli dwu godzinny czas na zwrot gry na ładowaniu shaderów.
"RTX 3070Ti Ryzen 7 5800X3D 32GB ramu, gra na dysku SSD i po 20 minutach 8% ładowania shaderów."
Na moim "ziemniaku dla plebsu" R7 3700X poszło teraz ze stoperem na telefonie w 27:08