Nie zrozumiałeś mnie do końca(nie wyraziłem się też precyzyjnie), chodziło tylko, że nie uda Ci się wyciągnąć tych danych(logowania do sieci operatora), legalnie.
Udało Ci się, bo faktycznie Play nie zablokował takiej opcji na tym ich routerze. Najważniejsze, że jest tak jak chciałeś.
Kupiłem sobie ps5, jakie gry na start polecacie z tych z ostatnich 2 lat Póki co zamówiłem sobie ratchet&clank i nowego God of war
Tak do 2019 ogrywałem na ps4 większość tego co było warte ogrania\
Pytanie nr 2, mysle od zmiana telewizora. Jaki telewizor 65-70 cali polecacie do ps5 do max 5500zł ?
A gdyby mi się coś odkleiło w głowie, to czy ten telewizor jest wart swojej ceny ? https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-sony-xr-65x95k-65-led-4k-120hz-google-tv-full-array-dolby-vision-dolby-atmos-dvb-t2-hevc-h-265?gclid=CjwKCAiAleOeBhBdEiwAfgmXf0r2gcC_AZm6ZNxSAIpVYEBBCnbaEJHyZeM2LSGIDHC0YKbLTyFAXRoC4jQQAvD_BwE
Hej,
Chciałbym upchnąć w LianLi PC011DW RTX 4080 (Strix). W poziomie nie wejdzie bo 3080ti już się ledwo mieści. W związku z tym czy możecie polecić riser, który przypasuje do tej obudowy?