Społeczność oceniła - epizod 1 i 2 okolice 9/10 3 odcinek i jest 4/10 a było chyba nawet już poniżej. https://www.metacritic.com/tv/the-last-of-us/season-1/episode-3-long-long-time
W grze była lekka sugestia że gość ma magazyn dla gejów i ten jego kumpel co się powiesił to chyba był ktoś więcej i tyle.
Tutaj zrobili z tego zawartość całego odcinka z finałem jak z Romea i Julii(a) ...
Znamienne że wieloletni związek głównego bohatera z Tess jest nie rozwinięty prawie wcale, no ale kto by to obrzydliwe hetero chciał oglądać...
Tak trochę pograłem i faktycznie, jest lepiej, ale taka średnia fpsów w Warzone to 140. To się polepszyło, bo miałem średnio 120-130. Wciąż w sumie mnie zastanawia i mam wrażenie, że dałoby się lepiej.
TEST 13600 + 3060TI Warzone
Tutaj gość ewidentnie ma trochę więcej fpsów. On przeważnie ma 150,160, w skokach nawet do ok 200.
U mnie najwięcej podczas gry zobaczę 170 klatek. Jak patrzałem testy 3200 vs 3600 Mhz, to różnica w Warzone to jakieś zaledwie 1-3 fps.
Myślicie, że skąd może wynikać ta różnica? Ustawienia graficzne 1:1 to co ten chłop.