Skocz do zawartości
Tomek1623

Need for Speed Unbound

Rekomendowane odpowiedzi

śruby się rozkręcają i koła odpadają :E 

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, kadajo napisał:

A co to znaczy że się rokreca bo nie do końca rozumiem. :E

Chodziło mi o to że gra się coraz lepiej im dalej w fabule^^ Moim zdaniem to najlepszy nfs od genialnego rebootu z 2016.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, bo mi się tez 2016 podobał ale tutaj kurna mnie telepie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, kadajo napisał:

Ciekawe, bo mi się tez 2016 podobał ale tutaj kurna mnie telepie :)

To zacznij pić albo przestań jak telepie :E

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Why Your Team's Worst Ideas Are Actually The Best

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wyjściu forzy horizon to te wszystkie nfsy to straszne paździe. Ten ostatni z tym udawanym joł młodzieżowym klimatem i luzackim stylem to mocny cringe. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no dla tej gry nie ma ratunku, jej konstrukcja, tych eventów i tego jak trzeba zdobywać pieniądze kompletnie pozbawia chęci jakiejkolwiek dalszej gry czy rywalizacji. Już dawno nie spotkałem się z tak zniechęcającym sposobem progresu w grze wyścigowej. Strasznie zmarnowany potencjał w moich oczach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem sobie Need for Speed Unbound na Xbox Series X bo mam ochotę pograć w jakieś wiśdzig a niestety Forza Horizon 5 ukończyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz w życiu szukam na YT poradnika jak grac w grę wyścigową no i teraz wiem dlaczego. Tak gra ma jakieś popaprane mechaniki które zamiast ja urozmaicać to powodują tylko niepotrzebne zamieszanie i odbierają fun z czystej rozgrywki.
LIKE WTF, to jest tak przekombinowane ze nie powinno wyjść poza obszar przygotowania podstaw gry ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc jak wiele osób chwali tą grę i broni to nie liczyłbym na poprawę w kolejnych odsłonach.

Jak usłyszałem soundtrack to dla mnie ta gra była od początku stracona ;)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam jej jeszcze szanse ale to przekombinowanie i na siłe próba utrudnienia tego wszystkiego odrzuca na dwie mile.
Co do OST to daj spokój, na razie aż jeden utwór usłyszałem który jako tako mi pasuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lekki offtop

Chcecie porządne arcade z dobrą muzą i gry nie śmierdzącej erą tiktoka to biegiem po emulator PS2 i pograjcie sobie w Burnout 2 Point of Impact (strasznie nudna na początku, ostrzegam!) Widok z maski jeśli nie macie problemów z sercem lub krążeniem, bo można dostać zawału od adrenaliny. 

- nie ma ani jednego filmiku 
- conajmniej kilka kawałków muzycznych jest fajna i do tego muzyka dynamicznie reaguje na to jak szybko zapieprzamy
- bardzo solidny, arcade'owy ale dopracowany model jazdy
- świetny poziom trudności. Łatwo nie jest, ale też nie jakoś super trudno, przynajmniej jak się miało dwadzieścia kilka lat  w 2003r. i nie grało z emu, a na prawdziwej PS2 (input lag może być problemem)

Na początku jest nuda, bo auta to jakieś wolne kaszany, trasy bez szału, gry trzeba się nauczyć (ruch uliczny do omijania, skrzyżowania itp.) i załapać o co chodzi (a chodzi o chain boosty i o jazdę bokiem ile się da)
Po pierwszych 20 minutach dałem grze 4/10
Po dwóch godzinach 7/10
Po trzeciej i po trzysetnej było już 10/10. 

Tylko nie wiem ile z tego zostanie jak się nie gra na kineskopowcu 60Hz. Bez czystego obrazu w ruchu tego typu gry potrafią strasznie ucierpieć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi