Skocz do zawartości
ADR14

Głośniki Edifier 2.1 XM6PF

Rekomendowane odpowiedzi

UP 190 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Dziwne że nik jeszcze nie napisał że 30 dronów poleciało na Moskwę 🙂 "We wtorek rano doszło do zmasowanego ataku dronów na Moskwę. Jak mówił w TOK FM pułkownik rezerwy Piotr Lewandowski, ma to nie tylko militarne znaczenie, ale przede wszystkim olbrzymie znaczenie psychologiczne. - Bo do tej pory to mieszkańcy Moskwy spali spokojnie, a to mieszkańcy Kijowa się bali. A tu chodzi o to, żeby mieszkańcy Moskwy przestali spać spokojnie, i to się z pewnością udało - ocenił. "
    • Grałem we wszystkie 3 bety od marca i szczerz mimo że sam stękałem o brak opcji solo to ilość graczy nie była przeszkadzająca.
    • Pewnie dlatego, prawie wszędzie dostaje bardzo wysokie(często maksymalne) oceny. I tak wiem, zaraz ktoś wyskoczy, że wszystkich opłacili. 😝
    • To jest najnowsza, kolo 30w mniej pod obciążeniem pobiera papu
    • Nie śmieszkowałbym. Debilizm fiskalny tego kraju sięga absurdu. To, że coś Cię nie dotyka, to tylko dlatego, że ktoś czegoś nie wie. Ale spróbuj oficjalne mieć zaległości w fiskusie na... PITcie... 50 zł, ba! 20 zł. A przekonasz się, że przeczołgają Cię właśnie jak Kluskę za miliony. Na tym polega paradoks. Wielcy mogą dużo, małego przeczochrają za czapkę śliwek.     Miałem szwagra, który był kompletnym lamą sieciowym. Nie umiał w torrenty, kaazy itp. Za to kochał muze i filmy i wyręczał się innymi (co potrafią), gdy to jeszcze działało (a było to ze... 15 lat wstecz? Może dalej... czyli, gdy jeszcze "piractwo" sobie kwitło.). Więc zmawiał sobie w necie gotowe płytki z muzą i filami. Typ, od którego to brał, bardzo komuś w oczy się rzucił, dali mu po dupie grubo, wydarli od niego bazę klientów. Wjechali do szwagra. Sponiewierali go jak psa. Zakuli w kajdany. Zabrali kompa, jako dowód w sprawie (na 3 lata!). Dowalili mi jakieś zadośćuczynienie dla 145 firm, których prawa pogwałcił tymi kupionymi cdkami. Dowalili mu jakieś zawiasy, a że gość był kierowcą i musiał mieć opinie o niekaraniu - odbiło się na robicie - duuuże problemy włącznie z wypowiedzeniem. Gnój w robocie, gnój w chacie z babą za... paserkę. Więc to nie są legendy. Kwestia na kim się kto i kiedy sfokusuje. Nigdy nie masz gwarancji, że to nie Ty będziesz tym "gazetowym" pechowcem. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...