skypan 1362 Napisano 26 Października 2022 (edytowane) Co to się porobiło. CD Prject RED robi remake pierwszego widźmina. https://www.thewitcher.com/en/news/46225/the-witcher-remake-is-in-development?fbclid=IwAR0zoiwNQ-F9Y8NoKO1Sk6u1cDI2_12h5rZ9doyxHg-_bx46ySJNVyv7Sg4 Przyznam się szczerze - nie grałem więc z chęcią zobaczę jedynkę. Zacząłem od 2-ki. Edytowane 26 Października 2022 przez skypan 9 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavel87 1169 Napisano 26 Października 2022 O Panie, ale wiadomość. Ograłem pierwszą część 3 razy, z chęcią ogram po raz czwarty, ale jako remake Jedynka miała wspaniały klimat 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reddzik 2496 Napisano 26 Października 2022 O kuźwa, świetne info✌️ 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8265 Napisano 26 Października 2022 Czyli co The Witcher: Rise of the White Wolf ? 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 2480 Napisano 26 Października 2022 (edytowane) Spokojnie, spokojnie, studio nazywa się Fool's Theory Przypadek? Nie sądzę Edytowane 26 Października 2022 przez AndrzejTrg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5586 Napisano 26 Października 2022 Świetna wiadomość, bo już nieźle odstaje (gameplayowo szczególnie) W1 od 2 i 3 i też nigdy nie ukończyłem. Mam nadzieję jednak, że klimat pozostanie i nie przepiszą tą gry na nowo dla młodszej widowni. 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidoxx 4138 Napisano 26 Października 2022 Premiera za 8 lat? 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 2480 Napisano 26 Października 2022 1 minutę temu, dawidoxx napisał: Premiera za 8 lat? Może trailer do tego czasu wyjdzie, bądźmy dobrej myśli. 1 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8265 Napisano 26 Października 2022 1 minutę temu, dawidoxx napisał: Premiera za 8 lat? Zastanawiałem się ostatnio czy zainwestować w akcje CDPR ale obawiam się że mogę nie dożyć ich kolejnej super produkcji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 7504 Napisano 26 Października 2022 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukadd 6629 Napisano 26 Października 2022 Dla mnie to jest przecudna wiadomość. Zagrywałem się w Wieśka pierwszego na prawdę grubo. Do tego na dzień dzisiejszy jest to już tak stara gra, że remake tutaj będzie jak najbardziej na miejscu 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8265 Napisano 26 Października 2022 1 minutę temu, lukadd napisał: Dla mnie to jest przecudna wiadomość. Zagrywałem się w Wieśka pierwszego na prawdę grubo. Do tego na dzień dzisiejszy jest to już tak stara gra, że remake tutaj będzie jak najbardziej na miejscu Może dla Twojego syna bo nasze roczniki mogą tego już nie doczekać. Ile oni już projektów zapowiedzieli? Wiedźmin 4 to chyba do tej pory nie ma nawet jednej linijki kodu a Wiedźmin 3 w wersji na Next-Geny to dalej obietnica lepszego jutra 😁 Gdyby nie lipca jaką do dzisiaj odstawiają z CP2077 to może i mnie by ucieszyła ta zapowiedź 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crew 900 648 Napisano 26 Października 2022 Super wiadomość! 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelam 1638 Napisano 26 Października 2022 Jedynka ma duży potencjał klimatyczny. Może z tego coś grubego wyjść - o ile będzie dopieszczone. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukadd 6629 Napisano 26 Października 2022 12 minut temu, azgan napisał: Może dla Twojego syna bo nasze roczniki mogą tego już nie doczekać. Ile oni już projektów zapowiedzieli? Wiedźmin 4 to chyba do tej pory nie ma nawet jednej linijki kodu a Wiedźmin 3 w wersji na Next-Geny to dalej obietnica lepszego jutra 😁 Gdyby nie lipca jaką do dzisiaj odstawiają z CP2077 to może i mnie by ucieszyła ta zapowiedź 😉 Wiesio pierwszy został wydany 15 lat temu. Dożyłem W2, W3 i CP. Oni nigdy nie śpieszyli się z grami. W zasadzie od premiery W1 wydali tylko trzy większe gry do tej pory. Z CP popełnili jeden wielki błąd, że za wszelką cenę chcieli tą grę upchnąć na tostery. Musieli zmarnować na to masę czasu, a i tak efekt końcowy był tragiczny. Na pewno wyglądało by to inaczej gdyby skoncentrowali się tylko na wersji PC i w późniejszym terminie wersja PS5/XSX. Co będzie dalej zobaczymy. Czekam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naczelnik5 242 Napisano 26 Października 2022 Przeszedłem jedynke chyba 5 razy ale w remake zagram obowiązkowo. Grałem nawet w tym roku i mimo że widać że to stara gra to dalej ma świetny klimat oraz fabułę. No i obowiązkowo sterowanie myszką:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5586 Napisano 26 Października 2022 32 minuty temu, azgan napisał: Może dla Twojego syna bo nasze roczniki mogą tego już nie doczekać. Jak by nie mieli planów na to to nie zapowiedzieli by aż tak dużo projektów naraz i jeszcze dokładając sobie kolejny. Poza tym to będzie remake, tego się nie robi przez 8 lat, większość rzeczy już mają gotowych. Chociaż kto tam wie, różni dev mają swoją definicję rimejku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kszyrztow 1701 Napisano 26 Października 2022 Godzinę temu, dawidoxx napisał: Premiera za 8 lat? *beep* 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaycob 5586 Napisano 26 Października 2022 4 minuty temu, naczelnik5 napisał: No i obowiązkowo sterowanie myszką:) Może tym razem dostosują UI pod pada, było by świetnie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.PaVLo. 166 Napisano 26 Października 2022 Rewelacyjna wiadomość. Chętnie znów zagram, zwłaszcza jak przez te 15 lat niemal zapomniałem jak wyglądał świat i jaka była fabuła 👌 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 7504 Napisano 26 Października 2022 Nie gralem w 1-2 wieska wiec czekam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brainq 201 Napisano 26 Października 2022 Gralem w jedynke to niestety odbiłem oby w remake będzie inaczej chodzi mi o gameplay. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 7504 Napisano 26 Października 2022 https://www.gog.com/gwent-welcome-bonus?utm_campaign=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_source=adtraction Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 2166 Napisano 26 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, skypan napisał: Co to się porobiło. CD Prject RED robi remake pierwszego widźmina. I to jest gra POTRZEBUJĄCA remaku! 2 godziny temu, skypan napisał: Przyznam się szczerze - nie grałem więc z chęcią zobaczę jedynkę. Ja głównie z tego powodu, że w 2015 jedynka była dla mnie już niestrawna. Świetny news! 2 godziny temu, skypan napisał: Co to się porobiło. CD Prject RED robi remake pierwszego widźmina. I to będzie powód do remake... sprzętu! 5090 / 6090 wjedzie jak złoto, choćby dla niego. Edytowane 26 Października 2022 przez *** ChOpLaCz *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baron6b 274 Napisano 26 Października 2022 A jednak! A podobno po niedawnym ogłoszeniu nowych projektów, remake Wiedźmina 1 to sprawa zamknięta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach