Mam kartę pamięci micro SD Goodram 32 GB. Do dzisiaj wszystko było z nią dobrze, normalnie wrzucałem na nią pliki.
Dziś chciałem przerzucić nowe pliki przez kabel USB i nic z tego, bo te pliki zwyczajnie nie pojawiały się w folderze na karcie, a eksplorator się zawieszał.
Zatem wyjąłem ją z telefonu i włożyłem do adaptera. Pliki można normalnie otworzyć, ale nie da się usunąć, wyciąć ani wrzucić nowych. Wyskakuje "dysk jest zabezpieczony przed zapisem".
Podłączyłem później telefon przez USB i normalnie wyciąłem wszystkie pliki z karty i przerzuciłem na komputer. Wszystko, co się dało.
Po zrobieniu tego status karty pokazywał, że jest całkowicie zapełniona i ma 0 B wolnego miejsca.
Jakby coś tam się rozmnożyło i zapchało całą kartę (ale nie pojawiło się nic nowego).
I mimo przerzucenia folderów na komputer, dalej widnieją one na karcie.
Próbowałem różnych sposobów z Internetu, w tym wiersza poleceń i CMD, ale to nic nie pomogło.
Sformatować karty też się nie da, bo wtedy też wyskakuje "dysk jest zabezpieczony przed zapisem".
Robiłem także format na telefonie. Nie wyskoczył żaden błąd, ale nie spowodowało to żadnych zmian - dalej pliki są na karcie.
to jest nisza - musisz trafic na odpowiedniego kupca - ja streacoma pasywnego mialem na allegro wystawionego rok za 600zł, zszedlem nawet na 500 , a dawali mi 300 (z blokiem z heatpipami) - zrozumialem tez ze nie ma sensu obnizac ceny - bo jak nowa kosztuje 1200 to jak bedzie ktos kto bedzie szukał to nawet 300zł mniej niz nowa jest ok, podnioslem do 700- albo 750 znowu i w koncu poszla
Zapraszam na północ Polski
Wiesz, tu sprowadza się wszystko do tego ile możesz przeznaczyć na remont, bo to nie tak że ludzie z własnego wyboru chcą siedzieć w takim zapyziałym domu. Po prostu zarabiając te 3k na rękę nawet we dwie osoby to nie ogarniesz wszystkiego, gdzie na samo jedzenie 2k pęknie, coś na opał, na stare auto bo dojechać do pracy, nie wspominając o dzieciach.
No i tu się kończy sen o ekologii, dlatego to co proponują to utopia.
Ło panie drogi dopiero teraz się zorientowałem że ta gra w rekomendowanych do Ultra 1440p ma zasysać ~ 32GB Ramu
Poszukiwane szare ballistixy 16GB CL 15 @ 3000MHz DDR4 w trybie pilnym