5600 to nadal swietny proc i kosztuje 600zl, 5800XD kosztuje ponad 2x tyle a nie daje nawet 50% wiecej wydajnosci Wszystko zalezy od potrzeb i z jaka karta laczymy. Takze ta dyskusja to takie maslo maslane. Co innego porownac dwa proce w podobne cenie z innej stajni. A tu mamy calkiem inne polki cenowe.
I to wszystko przez jedną osobę albo grupkę osób. Za nic w świecie nie mogę pojąc jak jedna osoba może doprowadzić do czegoś takiego. Dla mnie to jest nie pojęte.
https://geekweek.interia.pl/technologia/news-liczenie-nabojow-plywanie-z-karabinem-i-wiersze-o-wojnie-ros,nId,6822783
Sprawdzałem tylko na 16GB, 32 GB mam od niedawna.
Gra już dawno skończona a nie będę od nowa pobierał bo zajmie mi to pół tygodnia ;).
Pliku na razie nie zamierzam wyłączyć zostawiam na sztywno 8GB, tyle miejsca mnie nie zbawi a zapewnia komfort psychiczny
Mogli choć zrobić obrót kamery, dla mnie granie w gry izo bez tego są na te czasy nie do przyjęcia, nawet w Divinity Original Sin 1 dodali to po jakimś czasie a to robi kolosalną robotę w odbiorze.
I z tego właśnie względu podchwytliwie spytałem o badania
Dzięki, czyli wychodzi tak jak można się było spodziewać, realnie obywatel dostanie w takim przypadku po tyłku jeszcze bardziej. Na tym właśnie polega demokracja, analizuje się różne scenariusze, poddaje je pod opinię wielu osób a nie wprowadza zmiany bo ktoś miał dobry sen i mu się reforma przyśniła. Niech każdy to zapamięta, państwo to nie prywatny folwark. Jak osobnikowi x padnie firma w wyniku złego zarządzania to jako obywatela mnie to naprawdę obchodzi mniej niż zeszłoroczny śnieg, zawsze może sobie otworzyć nową i tym razem nie popełnić poprzednich błędów. Państwa nie da się postawić na nowo a jakiekolwiek zmiany muszą być odpowiednio przeanalizowane wcześniej.