Grę przeszedłem w 2023 na STEAM, jak wprowadzili osiągnięcia. Oficjalne patche ze STEAM, a dodałem tylko chyba z 4-5 komend przy starcie jak w poradnikach sugerowali i gra hulała w większości czasu na 120fps. W kilku miejscach miałem dropy na 60-80 fps. Dodam, że grałem na ustawieniach ultra plus wszystkie suwaki, również z zagęszczeniem aut na max. Grałem w 3440x1440.
Ogólnie bardzo polecam. Świetna gierka.
Tych napędów to pewnie i tak było z kilkanaście na całą Polskę Bo ten towar normalnie się nie sprzedawał. Kto chciał napęd to i tak bardziej się opłacało kupić konsole z nim niż oddzielnie digital slima + napęd.
Nikt tego nie neguje...ale spójrz na datę, było, minęło, naprawili prawie 1.5 roku temu (w samym cpu jako takim nie było żadnej wady) Sam rok temu biorąc 7800x3d + nieszczęsnego asusa na którym były problemy pytałem czy problem jeszcze występuje, zostałem poinformowany, że dawno po nim i mogę brać w ciemno No i faktycznie nic się do dziś nie spaliło.
Na chwilę obecną idąc tym tokiem rozumowania jednak bardziej bym się obawiał zakupu next gena intela, bo nadal nie wiadomo, czy naprawili 13 i 14 gen...pewnie sam intel tego nie wie
Tak, jesteś bardziej wiarygodny od: "O problemach z nowymi układami wspominał też znany specjalista od podkręcania procesorów der8auer, który podczas pierwszych testów poinformował o uszkodzeniu chipu z serii 7000X3D. Na wideo opublikowanym na swoim kanale YouTube powiedział, że CPU spalił się tuż po wyjściu z BIOSu i zupełnie nie spodziewał się, że stanie się to tak szybko."
EDIT: skoro czujnik temperatury w procesorze nie zgłosił problemu, a socket ma wypalone piny i pady na CPU są odbarwione, to już tam idę i zamawiam te wynalazki.