No niestety nie ma, faktycznie w niektórych plikach tekstowych odzyskanych są części innego pliku tekstowego ale akurat najpotrzebniejszego nie ma
Na starszym laptopie, z którego przenosiłem pliki na nowego, usuwałem pliki programem Hardwipe bo myślałem że będe oddwał komuś innemu laptopa. Czy jest szansa, że takie pliki da się również odzyskać nie usuwając ich do kosza tylko programem? Tam ten plik tekstowy też był
Jest lekarstwo na tych z dożywotnimi zakazami prowadzenia, nie wsadzać ich do więzienia, ale
myślę że dłoń by wystarczyła, albo od razu dwie, bo z jedną by pewnie jeszcze "potrafili" kierować.
Akurat znam jednego kolesia co zna japoński, czasem rzuca jakieś ciekawe info odnośnie tłumaczeń (pamiętam do dziś jak się wściekł na angielską wersję Automaty, twierdzi że tłumaczenie totalnie zniszczyło i spłaszczyło postać 2B), o Metaphora też się zapytam.
No właśnie, interpretacje. "Piss".
terkoczą , szum też jest , one są sterowane przez budę 900 i 1400 obrotów... podpiąłem pod płytę w biosie ustawiłem na DC ale nie potrafię zmniejszyć obrotów...