Aktualizacja 20 marca 2023
zaktualizowano ceny
wykreślono sprzedane
dodano: Powerbank Baseus, Chromecast 4.0 HD oraz zestaw startowy Gravitrax
Zapraszam
Jak kogoś nie stać na takie karty to uwierz, że ma w pompce ceny nowych i nawet nie myśli o kupnie.
To nie Polska gdzie się bierze raty albo kredyt na nowe GPU bo nie mamy większych zmartwień 🤣
AMSO jest ok.
Ogólnie na allegro masz program ochrony kupujących. Ja raz kupiłem poleasingowy USFF od oszusta, zwrócili mi całą kasę dość szybko i sprawnie.
Musisz się liczyć z tym, że w dobrym sklepie z fakturą etc. będzie po prostu drożej.
Screeny nic by tu nie pokazały, bo chodzi o ulepszenie gry w ruchu. Problemem w Wiedźminie 3 NG są zwykłe cienie, które podmieniane są na cienie RT 20 m przed nosem Geralta, widzimy więc ciągłe migotanie na roślinności w trakcie przemieszczania się. Po zwiększeniu zasięgu tego procesu problem praktycznie znika.
Mógłby CDR dodać opcje RT zwiększające zasięgi i szczegółowość renderowania. Podejrzewam, że boją się zamieszczenia UBER+++, żeby ludzie nie narzekali, że na najmocniejszym sprzęcie gra działa w 30 fps. Wystarczyłoby jednak schować te opcje za jakimś ostrzeżeniem, że zaawansowane na własną odpowiedzialność.
Fajnie że tak ciśniecie oszusta, ale po drugiej stronie się nie postawicie.
Co jak sprzedam rzetelnie produkt, a sprzedający otworzy paczkę, włoży śmieci, zapakuje i nagra rozpakowanie? Jak mam się obronić przed takim oszustwem? Nie da się, bo poleci na policję, zgłosi i nie mam prawa do obrony. Tu jest bardzo duże pole po popisu i naduzyć, nie ma szans się wybrobić z tego bo przecież "ma nagranie".
Jako kupujący mamy wybór od kogo bierzemy towar, można sprawdzić opinie. Jako sprzedający nie masz wpływu na to kto kupi. Słabo.