Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz jeszcze szukam obudowy. To co musi mieć koniecznie to miejsce na 3 dyski HDD (niestety ale to dużą część dyskwalifikuje) i aby była "cicha" (Zalman z3 niestety mi trzeszczy przez wibracje) i przewiewna więc niestety szkło i szczelna płyta na froncie odpada :(

No i brak gejmerskiego/kosmicznego wygladu też będzie atutem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem wersję Full Tower i to rozwiązuje 50 problemów przy składaniu kompa ale niestety trzeba dołożyć 2x tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakaś kwota na to jest założona? 

Do głowy jako pierwsza przychodzi mi Lian Li Lancool III Mesh - ma 3 zatoki na dyski 3.5" w piwnicy, ale nie wiem jak tam z ich wyciszeniem. Nawet z podkładkami gumowymi takie dyski mogą być słyszalne w cichym kompie. U mnie był i mnie wk... niemiłosiernie, więc go wywaliłem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• No tak ale to jest już totalne "obejście systemu".
    • Ale współczesne multi i co-=op to właśnie latanie z randomami. Zresztą, nie każdy ma kilku kolegów do grani a w gry, i to jeszcze te same gry. To jest może jakiś sposób dla uczniów i studentów, ale raczej nie dla boomerów  Zresztą zawsze single > multi. Mnie wypalenie na szczęście nie dopadło, gier do ogrania cała góra na kupce wstydu ale problem widzę w tym, że nie wychodzi praktycznie nicn owego, godnego uwagi, więc ta kupka będzie coraz bardziej topnieć z czasem.  Quaz faktycznie zrobił o tym dobry materiał. Swoją drogą, od pewnego czasu chyba znacznie mniej wodolejstwa w jego filmach, bo jakoś lepiej się je ogląda, bez ciągłej potrzeby przyspieszania.
    • Powtarzalność dotknęła mnie po kilkudziesięciu godzinach jak już skończyłem wątek główny i te "aktywności" są opcjonalne także nie jest to duża wada. Największe zarzuty mam do fabuły (stąd ten lekki zawód - miałem większe oczekiwania). Mimo tego, że system walki jest ograniczony (tylko kilka aktywnych czarów) to i tak sprawia masę frajdy i traktuję go jako plus. Przeciętniak, bo niczym nowym nie zaskakuje, ale też bez sensu oczekiwać, żeby każda gra była przełomowa.  U mnie 7 dostają zazwyczaj gry z ogromnym potencjałem, który nie został w pełni wykorzystany.
    • Mi ktoś napisał że jak wezmę 6400 i obniżę do 6000 to coś może nie Banglać 1:1. Nie znam się więc nie dociekając zrezygnowałem z wyższego taktowania i zacząłem szukać 6000 z niskim cl. 
    • to poczytaj testy tej pamięci - bo przed ich zakupem trochę czytałem i niezbyt znalazłem info czy dobrze reagują na takie zmiany. Wiem że się dobrze kręcą bo przy odrobinie szczęścia bez żadnych zmian potrafią polecieć na 7000.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...