Skocz do zawartości
reQ_21

szukam pracy małopolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry.

Nie posiadam partnerki, nie mam żadnych czasowych zobowiązań. Mogę bez problemu wyjeżdżać na długie wyjazdy służbowe lub być "na zawołanie". Nie mam problemu z długimi trasami oraz nocowaniem po za miejscem zamieszkania. Bardzo dobrze władam mediami społecznościowymi, samochodem, smartfonem oraz komputerem.

Posiadam zdolności manualne. W niektórych dziedzinach ludzie nazywają mnie "złotą rączką"
Potrafię analizować problem i znaleźć nieszablonowe rozwiązanie.
Nie jeżdżę na wakacje i nigdy nie wykorzystałem płatnego urlopu.

Nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych - wystarczy mnie przeszkolić i się odnajdę.

Jestem osobą ambitną i chciałbym jak najwięcej czasu poświęcać pracy w celu godnego zarobku.

Odnajdę się w każdej branży, jednak specjalizuje się w świecie GSM (smartfony, telekomunikacja), IT oraz w sprzedaży komplementarnej/handel bezpośredni.

Posiadam 6 letnie doświadczenie w handlu bezpośrednim. Rok doświadczenia w zarządzaniu grupą. Głównie w sferze IT oraz GSM. Organizowałem szkolenia, skrupulatnie raportowałem działania oraz wspierałem podopiecznych w celu realizacji odgórnych założeń.

Wymagam dobrego wynagrodzenia w stosunku do obowiązków oraz narzędzi niezbędnych do pracy. Preferowana umowa o pracę lub zlecenie. Brak preferencji odnośnie typu czy miejsca pracy.

Proszę o kontakt mailowy z ofertą mrlimatic@gmail.com lub wiadomość prywatną. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi