Skocz do zawartości
reQ_21

szukam pracy małopolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry.

Nie posiadam partnerki, nie mam żadnych czasowych zobowiązań. Mogę bez problemu wyjeżdżać na długie wyjazdy służbowe lub być "na zawołanie". Nie mam problemu z długimi trasami oraz nocowaniem po za miejscem zamieszkania. Bardzo dobrze władam mediami społecznościowymi, samochodem, smartfonem oraz komputerem.

Posiadam zdolności manualne. W niektórych dziedzinach ludzie nazywają mnie "złotą rączką"
Potrafię analizować problem i znaleźć nieszablonowe rozwiązanie.
Nie jeżdżę na wakacje i nigdy nie wykorzystałem płatnego urlopu.

Nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych - wystarczy mnie przeszkolić i się odnajdę.

Jestem osobą ambitną i chciałbym jak najwięcej czasu poświęcać pracy w celu godnego zarobku.

Odnajdę się w każdej branży, jednak specjalizuje się w świecie GSM (smartfony, telekomunikacja), IT oraz w sprzedaży komplementarnej/handel bezpośredni.

Posiadam 6 letnie doświadczenie w handlu bezpośrednim. Rok doświadczenia w zarządzaniu grupą. Głównie w sferze IT oraz GSM. Organizowałem szkolenia, skrupulatnie raportowałem działania oraz wspierałem podopiecznych w celu realizacji odgórnych założeń.

Wymagam dobrego wynagrodzenia w stosunku do obowiązków oraz narzędzi niezbędnych do pracy. Preferowana umowa o pracę lub zlecenie. Brak preferencji odnośnie typu czy miejsca pracy.

Proszę o kontakt mailowy z ofertą mrlimatic@gmail.com lub wiadomość prywatną. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Pełna gotowość  
    • Jak przeczytałem to kilka dni temu to zaczęło kiełkować i podmieniłem     To co odkryłem po wyjęciu z folii... Płyta czysta bez kurzu, ale śmierdziała jak po wyjściu z gabinetu dentystycznego. Dźwignia od socketu lata jak szmata. Na jednym z montaży ktoś ściął wypustkę aby tak to zamontować 🤪 Przycierka zauważona przed montażem.   A co do tego pewny nie jestem. Może tak było a może ja to zrobiłem bo spadła mi śrubka od dysku M.2 i jej nie mogłem znaleźć więc ponownie musiałem wszystko odpinać i wyciągać płytę. Z drugiej strony tylko w tym miejscu zauważyłem uszkodzenie po wyjęciu płyty z kompa. Tylko w tych dwóch miejscach są takie przetarcia. To pierwsze to kij tam. To drugie znacznie gorsze bo po ścieżkach, ale audio działa. Nakleiłem kawałem taśmy izolacyjnej. Pierwsze uruchomienie trwało chyba z minutę jak nie lepiej i się trochę zestresowałem 😨   Musiałem przekręcić górny radiator o 180 stopni bo mi się zapierał o wentyle od AIO i tak to wygląda   Oczywiście pykanie w słuchawkach wróciło, ale kupi się jakąś kartę dźwiękową.   Jednej rzeczy nie kumam. Na cholerę na rewersie płyty 10 diod led a przyżydzili na 4 diodach do EZ debuga.  
    • No to niech napisze ja tylko podsunąłem pomysł bo może nie chce na tym grać patrząc jakie gpu tam siedzi a choćby nawet to gry które będą w miarę działały na tej karcie nie będą wymagały więcej jak 16gb pamięci  przy tym sprzęcie dokupienie drugiego modułu 8gb w zupełności wystarczy, chyba że jesteś ukrytym agentem xcomu bo  coś tam wspominałeś o kodzie z tego sklepu i dlatego usilnie szukasz argumentów  
    • U mnie 5300u 15s-eq2004nw dławi się przy 8gb ram na win11...  Także już powoli 16gb staje się standardem do przeglądarki...  Na chromie przy kilku otworzonych kartach 70% ram zajęte... Grafika też swoje bierze (całe 512mb) ale to chyba czas na powrót do win 10 albo dołożenie ramu... Swoją drogą szukałbym laptopa w aluminiowej obudowie te hp-ki kiepsko znoszą próbę czasu jeżeli chodzi o matrycę (jeżeli nieuważnie położy się coś cieższego to potrafią wyskakiwać plamki) To takie moje luźne doświadczenia z bliźniaczym hp tylko ze słabszym procesorem. (o dziwo dobrze sobie radzi) Dlatego polecam szukać czegoś z metalową obudową i 16gb ram jeżeli autor chce mieć kilka lat spokoju.
    • Zauważyłem że sporo osób umieszcza dodatkowe wentylatory w obudowie zamontowane pod kartą graficzną. Założmy że mam obudowę w której układ wentylatorów wygląda tak https://i.imgur.com/omtFz64.png a sama karta ma pobór prądu 200W i się grzeje. Tzn. osiąga dosyć wysokie temperatury przy 100% obciążeniu (okolice 80-82 stopni). Jeśli dokupię dwa 120mm wentylatory wiejące na kartę od dołu to naprawdę coś da? Temperatura rzeczywiście spadnie o te kilka stopni, czy to bardziej taka sztuka dla sztuki a efektywność takiego dodatkowego chłodzenia jest znikoma? Ktoś na własnym przykładzie może powiedzieć szczerze czy to naprawdę daje jakieś zauważalne efekty?  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...